it was only just a dream

Hej hopp! Idag har jag träffat Alice i stan då hon kom upp till Stockholm idag för sitt ambassadbesök imorgon. Vi träffades på Åhléns City runt tvåtiden och sen strosade vi runt på Drottninggatan och i Gamla Stan i några timmar för att inhandla lite presenter till hennes värdfamilj. Jag köpte inget eftersom jag ännu inte vet hur personliga saker jag kan köpa, hehe. Men hade det i alla fall supertrevligt och var roligt att ses igen. Sist vi träffades var i januari på den allra första träffen vi hade, det var så sjukt länge sen! Var också så himla skönt att få prata av sig om alla känslor inför året och få diskutera/prata om Clovis lite, haha. Vi ska ju trots allt till samma ställe, wiho!
 
Och imorgon ses vi faktiskt igen. Det är en hel drös med folk som ska till ambassaden, så jag tänkte åka in till dess att de är klara tillsammans med Jessica så vi kan hänga lite innan Explorius bjuder på glass i Humlegården för hela gänget vid två. Förutom Alice så ska även Louise och Alexandra dit, ska bli kul att se dem igen! :D
 
Bara en liten snabb update, nu ska jag nog burra ner mig i sängen och sätta på några avsnitt av Castle i brist på annat. Har 14 dagar på mig att se de 12 avsnitt av senaste säsongen som jag har kvar, men det ska nog gå! Ni får ha det så bra!
 
|| P.S. Har lagt in en ny header, tyckte den andra var så tråkig. Är faktiskt rätt nöjd! ||
Publicerat den / Livet i SverigeSista månaden - Sverige;

saker att se fram emot i USA

 • prata engelska
 • träffa blivande värdfamiljen
 • gå på bio utan undertexter
 • smsa på engelska
 • froyo!!!!!
 • ha ett sånt där jobbigt lås i skolan
 • skaffa nya vänner
 • PROM!!
 • homecoming och alla andra tillställningar
 • drömma och tänka på engelska (mer än vanligt i alla fall hahah)
 • komma in i amerikanska livet
 • kalla lärarna för mrs. och mr.
 • soft landing camp
 • första skoldagen
 • landet
 • landskapet
 • SCHOOL SPIRIT
 • skolan och alla korridorer
 • att börja på nån sport
 • WALMART (hahha lame)
 • shoppingen
 • att få handla med dollar wiho
 • träffa massvis med nya människor
 • skaffa minnen för en hel livstid
 • sist men inte minst: LEVA THE AMERICAN LIFE WAOW
WAAHH så taggad!!! 16 dagar kvar till NYC och om 19 sitter jag på planet mot Clovis!
Publicerat den / Livet i SverigeSista månaden - SverigeUSA-tagg;

inhandlat inför staterna #2

Idag var jag som sagt på Rusta för att försöka inhandla de sista sakerna inför avresan, och det blev ett resekit och wellpapp för att så in presenterna till värdfamiljen! Har många mjuka presenter så för att slippa att pappret går sönder i resväskan tyckte jag det vore smartast att göra dem till hårda paket. Tänkte börja slå in allt nästa gång jag är hos mamma, alltså om två veckor (vilket också är sista hela veckan hemma i Sverige... wah), så vi får se hur det går med mina planer då!

Jag har också börjat packa lite smått! Har packat ner lite skor, en väska jag kanske ska ha i bl.a. New York och sen i skolan samt massa underkläder och strumpor. Kläder får vänta tills sista veckan eftersom jag tänkt packa kläder både från mamma och från pappa. Ahhhh vet inte alls hur allt ska få plats eller ens vad jag ska packa, speciellt inte eftersom jag inte vet hur mycket jag kommer shoppa i New York ::::(:(:(::(:(:(:
Publicerat den / FotoFörberedelserInhandlat - SverigeLivet i SverigeSista månaden - SverigeTips & annat;

i can't help it if you look like an angel

Halloj! Har varit så extremt dålig på att blogga den senaste veckan, men har faktiskt haft en anledning så skyller på det, hahah. Har i alla fall varit på mormors land i Värmland måndag-torsdag, och det ligger mitt ute i skogen så har alltså inte haft internet. Lämnade datorn hemma och mobilen låg i stort sett på rummet hela tiden, förutom den korta resan till Sysslebäck där jag fick internet efter att ha varit utan i två dagar (höll på att bli tokig!!). Men men, det är sånt man behöver ibland.
 
Har haft det väldigt bra i alla fall och sa hej då till mormor igår, det var sista gången jag såg henne på 11 månader eftersom hon kommer hem efter att jag har åkt till USA. Kände egentligen inget speciellt, jag vet ju att jag kommer tillbaka så kommer träffa henne igen, hehe. 

Idag har jag bara degat vid poolen och spelat lite spel på iPoden. Det var så underbart skönt i vattnet och en aning för varmt i solen men hahah. Hoppas på en repris imorgon! Men innan dess ska jag och mamma till Rusta på förmiddagen så jag kan köpa lite resebehållare för bl.a. schampo och balsam, mina nuvarande flaskor är typ halvfulla så känns onödigt att ta med dem när jag lika gärna skulle kunna hälla över innehållet i mindre flaskor. Plus att det sparar plats, wii! Har ingen aning om hur jag ska kunna få med mig allt jag vill ha med mig till USA. Det är 18 dagar kvar och jag har inte ens lagt i några kläder men känns som att väskan redan är smockfull???? Kommer nog bryta ihop om två veckor hahahah. Nåväl, det löser sig väl så småningom.

Nu ska vi iväg till en kompis till mamma och grilla, see ya later!
Publicerat den / Livet i SverigeSista månaden - Sverige;

lite nyheter angående min placering

Har idag varit iväg med Mindy på kryssning över dagen till Mariehamn, har varit rätt najs. Fick lite qualitytime tillsammans innan jag åker vilket är roligt! 
 
Men till det inlägget skulle handla om: när jag var i gången på väg att kliva på båten hör jag hur min mobil ringer. När jag vänder upp flärpen ser jag att det är Explorius. Fick en klump i magen. Har väntat på ett samtal från dem sen i maj, och nu hade jag ingen aning om vad det gällde. Var det en ny familj eller var det något helt annat? Jag skulle precis få reda på det. 
 
Jag svarade med ett nervöst "Hannah" och fick som svar att det var Sofia som ringde. Hon undrade vad jag gjorde och jag sa att jag snart skulle gå på en kryssningsbåt. Sen talade hon om att min välkomstfamilj inte längre kunde ta emot några utbytesstudenter av okänd anledning men att ICES fortfarande letar permanent familj till mig i Clovis. Hon sa också att, om den blivande familjen bor för långt ifrån Clovis East, kanske jag kommer att behöva byta skola för att slippa åka så långt.
 
Först kände jag förvirring, som sen övergick till lättnad. Jag behöver inte längre känna oro över att jag inte har haft den allra minsta kontakt med min välkomstfamilj. Och om jag behöver byta skola: so be it. Hellre en bra familj än att begränsa mig till området kring skolan.
 
Så det är så det ligger till just nu. Jag står, 26 dagar ifrån avresa, utan familj. Känns väl lite sådär, men är å andra sidan glad ändå eftersom det kanske går bättre den här gången. Sofia sa att endast hälften av alla studenter har fått placering än så länge och att det oftast börjar rassla till i slutet. Så förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge!
Publicerat den / Livet i SverigeSista månaden - Sverige;

visum!

Visste inte vilka nummer som skulle strykas över så tog alla haha

Fick en SMS-avi från posten idag om att mitt brev från ambassaden hade kommit, så nu har jag mitt visum whoop!!!!! Bilden är så jävla ful dock, hemskaste jag någonsin sett herregud hahah gråter.............. Men det är alltså helt 100 att jag kommer in i landet nu, så nu ska bara alla papper och andra småsaker fixas innan det är dags och sen är det bara att tuta å köra!
Publicerat den / FotoFörberedelserLivet i SverigeSista månaden - SverigeUSA-tagg;

frågor & svar #4 / val av organisation

Josefin:
Hej, jag har funderat på att åka med Explorius till usa men jag har sett att dom har fått mycket dålig kritik. Tycker du att det är värt att åka med dom ändå?:)
Hej Josefin!
Vad  roligt att du kanske ska åka på utbytesår! Du kommer nog få det toppen! Men för att komma till din fråga:
ja, jag tycker det är sååå värt att åka med Explorius!

Jag minns själv när jag skulle välja organisation och ställdes framför valet av alla dessa organisationer som fanns och välja på. STS, EF, YFU. Rotary, AFS osv. - vilken är egentligen bäst? Jag kände inte alls för att åka med varken STS eller EF då jag inte riktigt tyckte att deras satsning låg på utbytesåret utan mer på språkresor osv, så de två valen försvann ganska fort. När jag sen började titta runt lite och såg att min gamla klasskompis var iväg på ett utbytesår kollade jag upp vilka hon åkte med och det var då Explorius.

Jag fastnade direkt för dem när jag började kolla runt lite, och det kändes verkligen som att jag hade hamnat rätt. Jag hittade inte så mycket negativ kritik om dem så efter lite velande hit och dit bestämde jag mig för att visa mamma och pappa och sen bokade jag en intervju. Jag var på intervju på deras kontor i september och det kändes verkligen som att det var här jag hörde hemma. De på kontoret verkade så himla trevliga och med tanke på att det är en rätt liten organisation fick jag intrycket av att de verkligen bryr sig om sina studenter, både blivande och nuvarande. Det klickade direkt och ända sen jag blev preliminärt antagen i oktober har jag inte ångrat mitt beslut en enda gång.
 
Jag har stött på en hel del problem under min ansökan (inte helt oväntat, jag menar... det är ju jag, vad väntade jag mig? ahah). Jag minns att jag stötte på problem när det gällde översättningen av mina betyg inför min ansökan i höstas, och att jag då bröt ihop i skolan en dag för det blev bara för mycket. Men mitt i allt detta pratade jag med Explorius både via mejl och via telefon och de försökte hjälpa mig att ta mig förbi alla problem och ge lösningar, och de har funnits där hela tiden, något jag är så otroligt tacksam över för vissa gånger kändes allt bara så meningslöst. Även nu när jag fått placering och stött på problem har jag alltid kunnat mejla dem och jag har alltid fått hjälp. Alla är så himla trevliga!
 
De är också helt underbara när det gäller att informera sina studenter om allt som händer eller kommer hända, och de har t.ex. avresemöten och så kallade "Get ready-möten" för att man ska vara så förberedd som möjligt när man lämnar Sverige. Jag är inte säker på hur många av de andra organisationerna som gör detta, men dessa möten har underlättat en aning och man har fått svar på många frågor. De har också referenselever som man kan mejla om man vill prata med någon som nyligen varit iväg på ett utbytesår, vilket också är väldigt bra!
 
Explorius är, till skillnad från bl.a. EF, endast en organisation här i Norden så alltså har de samarbetspartners i alla de olika länderna. Detta kan ses som en nackdel, men jag tycker närmare bestämt att det är bra, dels för att de då kan säga upp samarbetet om något inte skulle fungera eller om organisationen skulle få mycket dålig kritik, och dels för att de kan välja den organisationen som passar bäst med studenten.
 
Vi får inte glömma: i Explorius pris ingår både Soft Landing Camp och Year End Camp (endast USA) i priset! Ett suveränt sätt att lära känna landet och språket innan det är dags att träffa familjen, samt att man i slutet kan träffa en massa andra studenter som precis upplevt samma saker som en själv! 
 
Sammanfattningsvis vill jag bara säga att jag är så extremt nöjd med mitt val att åka med Explorius och det känns verkligen som att de bryr sig om sina studenter och att de vet precis vem man är när man ringer eller mejlar. Man känner sig alltid välkommen och det tycker jag är viktigt! Känner man inte att man får en syl i vädret bör man nog se över sin organisation och det val man gjort.
 
Jag ber om ursäkt för det extremt långa svaret, men jag har ju som sagt haft en mängd olika problem sen i höstas (kolla bara mitt arkiv...) och jag tyckte att det var viktigt att ta upp att Explorius alltid försökt hjälpa mig! Hoppas du blivit lite klarare i ditt val ändå. Kram!
Publicerat den / Frågor & svarLivet i SverigeSista månaden - SverigeTankar/ÅsikterTips & annat;

mer information om avresan

Idag fick jag ett sms av mamma som sa att jag hade fått post från Explorius så då bad jag henne komma över med det och det var alltså mitt avresebrev med information om bl.a. Soft Landing Camp och massa info om bagage och sånt! Ahhhhh blir så taggad nu när allt börjar falla på plats!!!!
 
Fick också en Explorius-pin att ha på mig på flygplatserna så man känner igen varandra, hur cool är den inte???!??!?!? Megacool! AH VILL ÅKA NUUUU. 29 dagar kvar!!
Publicerat den / FotoLivet i SverigeSista månaden - SverigeUSA-tagg;

kan inte förstå det...

Rest in peace Cory, you'll be missed ♥
 
ALLTSÅ NEJ BARA NEJ USCHHHH DET FÅR INTE VARA VERKLIGT
Publicerat den / Livet i SverigeSista månaden - Sverige;

new in: portable speaker

|| Jaha hörrni! Då var vi inne på sista månaden i Sverige. Sjukt!!! ||

En av sakerna jag köpte igår var den här ↑ lilla filuren. Det är en bärbar högtalare till mobil/ipod/mp3/dator, you name it. Det var halva priset på Kjell&Co (endast 99 spänn!!!!) så blev bara tvungen att köpa! Kommer vara perfekt att ha med sig, speciellt på hotellrummet i New York, haha.
 
Den är verligen kompakt så den är lätt att bära med sig i väskan, plus att ljudet är toppen! Har redan använt den massor och den kommer få följa med i handbagaget när jag åker. Ett hett tips om ni är ute fter nånting litet och som passar alla typer av mobiler/ipods!
Publicerat den / FotoLivet i SverigeSista månaden - SverigeTips & annat;

AVRESEDATUM!!!!!!

Idag kom det efterlängtade mejlet: jag har fått avresedatum! Den 13 augusti klockan 12.20 går mitt plan från Arlanda mot London och jag kommer åka tillsammans med Louise, en av tjejerna jag träffade på min första utbytesträff i januari vilket känns sååååå skönt! Slipper ju irra omkring helt ensam haha. Väl i London kommer vi möta upp en massa andra utbytesstudenter (bl.a. Lovisa och Alice!!! :DDDDD) och klockan 18.05 lokal tid går flyget mot New York och Soft Landing Camp. Kommer komma fram till Clovis den 16 augusti och så börjar skolan den 19e. Mer än så vet jag inte just nu då flygbiljetterna inte skickas ut förrän 6-7 dagar innan avresa, men är ändå superduperMEGATAGGAD!!!!
 
Har ju känt på mig ganska länge att den 13 var mitt avresedatum, men nu när det är officiellt känns det mycket mer verkligt. Om 32 dagar sitter jag alltså på ett plan mot mitt livs dröm, nya upplevelser och ett helt nytt liv. Imorgon är det alltså bara en månad kvar (var tog tiden vägen?!?!!??!?) och det är kanske dags att publicera inlägg i en ny kategori: sista månaden - Sverige. Wihoo!
Publicerat den / Livet i SverigeUSA-tagg;

the embassy of the united states of america

Idag har jag som sagt varit på ambassaden. Det gick bra, var lite segt, men bra! Tog tåget imorse och sedan buss till Radiohuset, och sen gick jag sista biten.

Väl framme ställde jag mig i kön, blev nummer två!!! Hade egentligen tid klockan 9 men var där vid åtta hehe. Tur var väl det för var en jävla massa folk efter mig, typ 15 stycken.

Fick i alla fall komma in i vakthuset efter att de hade kontrollerat min confirmation page och mitt pass, samt kollat skosulorna. Inne i vakthuset såg det ut ungefär som på en flygplats, med en scanner och en säkerhetskontroll. Killarna där var svenska. Lämnade i alla fall väskan och jackan + alla papper och när jag gått igenom fick jag lämna ifrån mig mobil, iPod + hörlurar innan jag tog mina saker och gick in till själva väntrummet.

Väntrummet såg ut som precis vilket väntrum som helst. Det fanns toaletter, en TV, en vending machine, massa stolar och tidningar att läsa. Jag fick först ta en nummerlapp och sen när det var min tur fick jag lämna pass och alla dokument till en kvinna bakom glaset. Sen satt jag och kollade lite på TV:n och läste lite innan de ropade upp mig igen och då fick jag gå och lämna fingeravtryck. Killen som satt där var även han svensk.

Sen gick jag och satte mig och blev uppropad igen, denna gång av en amerikan. Mina namn är väl inte helt svåra att uttala på engelska men det lät i alla fall lite kul. Han tog fingeravtryck igen och ställde några frågor till mig: 
 • So you're a high school student?
 • Do you know where you're going?
 • Have you talked with your family?
Det var i stort sett allt. Han skrev under mitt visumunderlag och gav mig en pamphlet om mina rättigheter som en exchange visitor. Sen gav han tillbaka mina papper och sa att jag borde ha mitt pass med visum inom en vecka. Så allt gick super, var ute igen på en timme och femton minuter!

Var dock lite stelt när han frågade vart jag skulle för jag stod för långt ifrån glaset, hahahhaha. Men vad vore väl livet utan några pinsamma stunder.
Publicerat den / FörberedelserLivet i SverigeUSA-tagg;

i'm falling in love with your favorite song

Idag har det hänt massa roliga saker! Tar dem i separata inlägg förbättre struktur (bl.a. ett inlägg om visumansökan!), men GOSH DET ÄR SÅ EXCITING. I alla fall, efter ambassaden åkte jag till min faster och har spenderat hela dagen med henne i stan. Det var myyyyyys, men usch så varmt. Hade klätt på mig jeans och en tjock jacka imorse när jag gick hemifrån eftersom det var kyligt, kanske inte det smartaste valet med tanke på att det senare blev 26 grader... Tur var det väl att jag hade med mig badkläder så jag kunde använda de shortsen istället..
 
Vi har hur som helst legat på bryggan vid Karlbergs Slott, vandrat längs Karlbergskanalen och ätit lunch utmed vattnet, fortsatt vidare till Kungsholmen och Odenplan för att shoppa lite. Köpte några fler presenter till värdfamiljen, så nu är allt inhandlat, äntligennnn! Sen mötte jag upp pappa för att ta tåget hem. Så himla skönt att äntligen vara hemma, klev ju upp klockan sex imorse så är helt slut.... haha. Aaaanyway, snart dyker det nog upp lite inlägg om dagens andra roliga saker, håll utkik!
Publicerat den / Livet i Sverige;

11 timmar kvar


Imorgon är det dags. Uppstigning redan klockan kvart i sex för att sedan ta tåget som går 07.03 mot stan och sen ta 4:an bort mot Radiohuset. Därtifrån går jag ner till ambassaden och enligt mina beräkningar kommer jag att vara där strax efter åtta. Klockan nio har jag en bokad tid men från vad jag har hört brukar man kunna komma in tidigare än den bokade tiden. Vi får helt enkelt se. Förhoppningsvis är det inte så mycket folk, eller så är det raka motsatsen. Det är ju trots allt en fredagsmorgon.
 
Hur som helst, lägger upp en sista checklista ifall någon är nyfiken på vad man ska ha med sig:
 • Pass (måste gälla minst 6 månader efter hemkomst) ✔
 • Visumunderlag ✔
 • SEVIS-kvitto + utskrift ✔
 • Kvitto för ambassadbesöket ✔
 • Personbevis på engelska ✔
 • Kuvert med fraktsedel ✔
 • Confirmation page (DS-160) ✔
 • Intyg om att jag täcker alla kostnader under året ✔
 • Visumfoto (om det behövs) ✔
Fysiskt sätt är jag redo, frågan är bara om jag är det psykiskt sätt, haha. Men jag tror det, det är nog egentligen ingenting att stressa upp sig över, det kommer säkert gå bra. Berättar allt imorgon när jag är hemma igen!
Publicerat den / FörberedelserLivet i SverigeUSA-tagg;

ändrade planer

Idag bokade jag om mitt ambassadbesök till på fredag, så ska alltså dit den 12e istället för den 23e! Känns mycket skönare att få det överstökat plus att vi nu kan åka till Värmland redan på måndagen. Får också längre tid på mig innan avresa om något skulle gå snett, haha.
 
I alla fall, det är i princip allt som är kvar innan USA så när jag fått tillbaka mitt pass är jag redo för avresa, haha. Just nu sitter jag på O'Learys med mamma efter en regnig dag i stan, myyys. Hoppas ni har det bra!
Publicerat den / FörberedelserLivet i Sverige;

byte av bankkort inför staterna

Ni som följt min blogg ett tag vet att jag redan har ett ICA-kort, men eftersom det var ett Maestrokort som kanske inte fungerar överallt i USA bestämde jag mig för att söka om ett nytt. Denna gången blev det ett MasterCard eftersom jag fyllt 18 och alltså fick ansöka om det, och idag fick jag hem det på posten!
 
Känns mycket bättre att ha ett MasterCard som jag vet fungerar för uttag och betalningar överallt, så nu ska jag bara säga upp det andra kortet så är i princip allt i bankväg fixat! Måste dock försöka fixa en fullmakt men ska prata med pappa om det, så vi får se vad som sker där. 
 
P.S. Ni som inte hunnit fylla 18 eller inte fyller det på ett tag tycker jag ändå ska köra på ett Maestro med ICA eftersom de inte tar några avgifter vid uttag i utlandet, oavsett om du har Maestro eller MasterCard. Sen om det inte går att betala med kort på vissa ställen kan man ju leva med: det går ju att ta ut kontanter så det är ju inte hela världen.
 
Nya kortet

Gamla kortet
Publicerat den / FotoFörberedelserLivet i SverigeTips & annat;

vad som finns i min USA-låda

Fick som sagt en fråga om jag kunde visa vad jag har i min USA-låda, så here it goes!
 
1. Liten låda med alla dollar | 2. Adaptrar | 3. Hårturban (bästa hårhandduken ever!!) Nej men seriöst de är så enkla och bra, måste ha med mig en haha | 4. Presenter till värdfamiljen | 5. Datorsladd med amerikansk kontakt | 6. Bagage-tag | 7. Miniguide för New York | 8. Vaccinationshäfte
 
Utöver dessa saker har jag också mitt (nya!) ICA-kort som jag ska ha för uttag i USA + säkerhetsdosa, samt en plastmapp för viktiga papper som jag ska ha i handbagaget vid avresa (bl.a. senaste betygen, ICES-handbok, visumpapper, pass osv) samt alla papper som jag fått från Explorius sen jag anmälde mig i september. De papperna ska i och för sig inte med till USA men det känns bra att samla alla papper på samma ställe, oavsett om de ska med eller ej. Om det dök upp frågor eller om ni undrar något: kommentera bara så ska jag försöka svra!
Publicerat den / FotoFörberedelserLivet i SverigeTips & annat;

de senaste dagarna

Hejsan svejsan! Var länge sen jag skrev någont riktigt inlägg här, så det kanske är dags nu. Sen sist har jag i alla fall varit på Grönan och sett (fast mest lyssnat) på The Script medans jag åkte massa attraktioner, varit ute på krogen med kusinen, haft ännu fler Castle-maraton, växlat in ännu mer pengar inför USA, köpt ännu en present till den familj jag hamnar hos (är ju fortfarande inte säker på vilken det blir...), köpt en ny datorväska och arit på sista Djurgårdsmatchen på älskade Stadion 
 
Igår var jag också på Grönan igen, fast denna gång med pappa, faster och lillebror. Trots att vädret var väldigt bra var det inte överdrivet mycket folk, och jag har verkligen haft kul. Älskar Grönan, haha! Åkte Eclipse för första gången och den var inte allt så farlig som jag trott. Det var så sjukt jävla häftigt att sitta där uppe och se ut över hela Stockholm, så underbart! När vi stod i kön till Eclipse bokade vi även in en spontan 24-timmarskryssning till Åbo så imorgon kväll bär det av mot Frihamnen, haha. Har hur som helst haft två ganska bra veckor!

Igår fick jag även reda på att jag har fått en nya area representative i Clovis, något som kom lite plötsligt. Mejlade min (nu före detta) area rep häromdagen för att kolla hur läget låg, och fick svar igår att det hade "skett några förändringar med personalen". Hon berättade inte vem det var men hon skulle återkomma med mer info senare. Vore ju bra om ICES kunde ha berättat detta för mig nu när det är 40 DAGAR KVAR, eller vad säger ni? Min area rep var den enda personen jag hade kontakt med i USA, men nu är jag tydligen tillbaka till square one. Strålande. Men men, det löser sig väl i sinom tid. Det hoppas jag i alla fall.
 
Snart ska jag i alla fall upp till stallet med mamma för att leda hästarna på sommarbete, kan bli den sista gången jag får träffa dessa underbara varelser på ett år... Lite ledsamt men det ska i alla fall bli kul! Nu blev inlägget nästan lite för långt så avslutar här. ¡Adios!
 
Fick förresten en fråga om jag kunde visa vad jag har i min USA-låda så jag tänkte ta och fixa det, men det får vänta tills jag är hos mamma igen på söndag för det är där jag har den. Hoppas det är lugnt!
Publicerat den / Livet i Sverige;

SÄLJER ONE DIRECTION SKIVOR

Säljer just nu två stycken skivor från One Direction på Tradera: en signerad Up All Night CD och deras första singel What Makes You Beautiful. Utropspriset står på 1 kr på båda annonserna så är ni intresserade är det bara att buda!
 
Klicka på respektive bild för att komma till annonsen!

 
Lycka till!
Publicerat den / Livet i Sverige;

Follow on Bloglovin

Stockholm


McArthur, CA


Hannah 19
STOCKHOLM


Under läsåret 2013/14 var jag utbytesstudent i McArthur i norra Kalifornien i USA, och nu är jag hemma igen för att återgå till den svenska vardagen.

När jag kan, försöker jag att här på bloggen skriva om tiden efter USA. Om du känner för att hänga med är det bara att följa mig här!