---- Vem är jag? ----

Hannah Nilsson heter jag och är en 18-årig tjej som bor en bit utanför Stockholm. Jag är en tjej med öppet hjärta, som älskar att spendera tiden tittandes på tv-serier, umgås med vänner, lyssna på musik, fotografera, läsa böcker, gosa med mina katter och hålla på med i princip alla typer av digitalt skapande, speciellt bildredigerande och HTML-kodning. Jag respekterar andra och dess åsikter så länge de inte trycks ner i halsen och jag anser att i stort sett allt händer av en anledning.
 
Jag gick ut årskurs två på Tibble Gymnasium i juni 2013 där jag läst Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning medier, samhälle och kommunikation, men tar nu ett uppehåll läsåret 13/14 för att åka som utbytesstudent till USA, något jag har velat göra så länge jag kan minnas, och är extemt tacksam över att få chansen att fullfölja en dröm som tidigare bara varit tankar och uppmålade drömscenarion i mitt huvud. Jag åker med Explorius och har ICES som amerikansk organisation, och har fått placering i McArthur, California och ska gå på Fall River Junior-Senior High School. Ni kan läsa mer om min placering här
 
Jag älskar djur och har själv tre katter, en hos mamma och två hos pappa. Min katt hos mamma har jag haft i tio år och han betyder verkligen allt för mig. Utöver "intresset" för katter så rider jag en gång i veckan, och har gjort i tio år, och familjen jag ska bo hos delar detta intresset så det kommer bli kul! Jag har också spelat innebandy, en sport som jag älskar men tyvärr inte spelar längre.
 
En annan sak jag verkligen älskar är tv-serier. Föjer oerhört många serier, har inte ens koll på hur många det är längre. Några jag följer veckovis är bl.a. Psych, Glee, Grey's Anatomy, Castle, Community och Bones. Man kan väl kanske säga att jag är lite av en geek när det kommer till tv-serier, hihi. Böcker älskar jag också. Det finns nog inget bättre än att sitta utomhus i solen med en god bok och sträckläsa, och inget slår att läsa böcker på engelska. Mina favoritförfattare just nu är Nicholas Sparks och John Green - deras böcker är verkligen underbara!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin

Stockholm


McArthur, CA


USA om dagar!

Instagram

Hannah heter jag, är 18 år och bor utanför Stockholm. Fritiden tillägnas åt fotografering, vänner, tv-serier, böcker och musik i mängder. Jag älskar att läsa och lyssnar på allt mellan himmel och jord.

Den 13 augusti 2013 packar jag mina väskor och lämnar Sverige för att bosätta mig i McArthur, CA i ett år som utbytesstudent, där jag kommer att gå på Fall River High School.

Här kommer jag att uppdatera om allt som händer innan, under och efter mitt år, varesig det är vanliga vardagsinlägg eller annat skoj.

Lämna gärna en kommentar om det är något ni undrar över! Ni kan förresten följa bloggen här för att inte missa något.
Peace out!