Thanksgiving break whoop!

Lokal tid: måndag 25 november kl. 15.35
 
Den senaste veckan har jag varit på sista hemmamatchen i football, varit i Redding på Aunt Melindas salong för att färga håret, avslutat sista veckan i skolan innan Thanksgiving, (äntligen) sett Catching Fire(!!!) två gånger (SÅ UNDERBART GRYM FILM) och degat på soffan och kollat på film och tv-serier i tre dagar. Najs. 
 
Hur som helst, uppdateringen gick dåligt förra veckan igen men som jag nämnde var det sista veckan innan lovet så fokuserade på skolan istället. Planerna för den här veckan är okända än så länge men på torsdag ska vi till Travis föräldrars ranch för att fira Thanksgiving, ska bli spännande! Har inte så mycket mer att tillägga så avslutar här!
 
| P.S. Mina ostbågar börjar ta slut så en ny påse skulle uppskattas... ;) |
 
Här är några bilder från veckan:

Publicerat den / Ett år i USA;

I'd break my bones just to heal your pain

Lokal tid: torsdag 14 november kl. 18.04
 

Dagens middag blev pizza från mataffären då mina vföräldrar inte är hemma. Loni och jag kände inte för att laga mat haha och grundtanken var att vi skulle köpa cake mix på Ray's men vininsåg att vi inte skulle orka det så vi köpte pizza och glass istället! Yummmm.
 
Just nu sitter vi och tittar på en inspelning av The Tomorrow People i soffan och chillar. Inga bra tv-serier börjar förrän kl åtta... I alla fall, imorgon är det äntligen fredag och till helgen ska vi till Redding! Loni och jag ska få våra hår fixade av Aunt Melinda och jag tänkte passa på att svänga förbi Walmart en sväng och skaffa grejer till skolan bl.a. Whoop. Men nu ska jag återgå till pizzan, ha en bra fredag när ni vaknar där hemma!
Publicerat den / Ett år i USA;

true confusion on a daily basis

Lokal tid: tisdag 12 november kl. 23.04

Om ni bara visste hur förvirrande detta var (och fortfarande är) här borta i Amerika. Hur sjutton vet man hur varmt 50F eller 85F är bara sådär rakt uppochner? Omöjligt. Har som tur var börjat lista ut vad som är varmt och vad som är kallt, men det är ändå förvirrande och varför kan de inte bara byta till the metric system liksom???? Underlättar för alla hahah. Don't even get me started on feet and inches and cups and pounds... Älskar amerikanare men ibland är de allt knäppa, haha. 

Publicerat den / Ett år i USARoligheter;

they, they're gonna see us from outer space

Lokal tid: tisdag 12 november kl. 15.54

några bilder från leadership idag

Halloj! Idag klev jag upp senare än vanligt trots att jag var utvilad haha. Var så skönt i sängen att jag inte ville gå upp... Hann fixa mig i tid i alla fall så var glad för det! Har annars inte hänt överdrivet mycket än så länge. Hade ett prov i algebra som gick rätt så bra, hehe.

Ikväll är det volleyball playoffs för Varsitytjejerna, kanske åker och kollar på det om vi känner för det. Gjorde klart alla mina läxor during 6th period så har knappt något att göra nu i eftermiddag förutom att dega i soffan och kolla på tv... Själva sover ni säkert där hemma i Sverige just nu haha.
Publicerat den / Ett år i USAHigh School;

what i've been up to lately #2

Lokal tid: måndag 11/11 kl. 17.55
 
Torsdag 31/10:
Som sagt Halloween, men den spenderandes inte medtrick or treat utan jag och Loni drog istället till kyrkan för en Trunk or Treat. Kellie var också där och vi stannade i nån timme innan vi åkte hem, för att sedan åka vidare till Big Valley för deras Haunted House. Det var ganska trist men nåväl. Hade curfew klockan nio så vi var hemma rätt fort igen. Blev inte så mycket halloween av det hela då ingen riktigt klädde ut sig men jag hade kul ändå.
 
Fredag 1/11:
Skola och sen football game på kvällen. Efter the football hade vi en movie night i gympasalen där vi såg på Insidious, hatar den filmen ökdalkdjsa men det var i alla fall kul!
 
Lördag 2/11:
 
Vi hade en bonfire här hemma och bjöd in en massa människor. Vmamma gjorde massvis med mat och efteråt satt vi runt brasan på baksidan och drack varm choklad. 
 
Söndag 3/11:
Hade en lazy sunday och gjorde i princip ingenting. Under middagen kastade Loni potatismos på Travis och han hämnades genom att mosa det i hennes hår hahahahah höll på att dö det var så roligt!!!
 
Måndag 4/11:
Skola igen. Hände inte speciellt mycket.
 
Tisdag 5/11:
Senior Night för fotbollen och volleybollen. Presenterades mellan matcherna tillsammans med alla andra seniors och deras föräldrar, Kändes lite awkward men aja. Var tydligen med på the Honor Roll också, haha.
 
Onsdag 6/11:
Skola först, sen Youth Group i kyrkan innan vi åkte till skolan för ett FFA meeting. Youth Group var rätt okej, vi spelade biljard, och the FFA meeting var rätt trist då jag inte är med i FFA så jag fattar inte riktigt vad allt de pratar om innebär haha.
 
Torsdag 7/11:
1st period gick jag, Jenny och RIina till Mr. Zimmerman's class istället för till Mrs. Evans. Anledningen var att han ville att vi skulle svara på frågor osv om våra länder då de precis läst om Skandinavien. Det var mest freshmen där (inklusive min vsyster) och det kändes lite konstigt men det var kul, haha. Åt middag at the pizza parlor på kvällen och hyrde Grown Ups 2, så sjukt rolig film!!
 
Fredag 8/11:
Först skola, och sen följde jag med på tjejernas softball practiceför att börja träna softball! Det är så himla roligt även om det är rätt svårt. Tyckte ändå att jag lyckades rätt bra för att vara första gången jag tränade på riktigt. Jag och Loni skippade the football game på kvällen och tittade istället på film.
 
Lördag 9/11:
 
Tog en sovmorgon och åkte sedan till the Farm Supply för att köpa en vinterjacka. Eftersom min vpappa jobbar där fick jag 50% off så betalade bara $70 istället för $140, rätt bra pris ändå! Hoppas bara att jag får användning av jackan nu så jag inte köpte den i onödan haha! På kvällen åkte vi och bowlade i Burney för att fira Grace som fyllde 14.
 
Söndag 10/11:
Igår hade de andra en FFA Apple Pie Sale at the Fairgrounds, så jag tog en sovmorgon till kl 12 och tog sedan en dusch och chillade i sängen tills de kom hem igen. Varade inte länge dock eftersom Grandma Sherry var här hela helgen så hon ockuperade tv:n så alla gick in på sina rum (även jag) och tittade på tv. Rätt händelselös dag men såna behlver man ibland.
 
Måndag 11/11:
Idag tog jag en liten sovmorgon och sedan åkte vi ner till Burney för att lämna Sherry at Aunt Sarah's, sen stannade vi hos Tenaka och Paige och pratade lite innan vi åkte hemåt. Chillade i soffan med hela familjen ett tag innan Laci åkte iväg till basketträning i skolan och mina vföräldrar åkte till Napa. Har sen dess bara chillat framför tv:n och pratat med Loni. Ska klockan sju åka över till Brook och Riina för att äta glass eftersom Riina fyller 17 idag whooooop!!
Publicerat den / Ett år i USA;

lazy monday

Lokal tid: måndag 11 november kl. 11.51

Nu gick det över en vecka innan jag uppdaterade igen, men har egentligen ingen ursäkt den här gången haha. Har bara varit lat... Tänker på att blogga minst en gång om dagen, men det blir liksom aldrig av. Men i alla fall, ska försöka få in vanan att blogga innan jag går och lägger mig, är ju trots allt inte så svårt nu när Blogg.se appen på iPoden är uppdaterad. 

Idag är vi hur som helst lediga från skolan pga Veterans Day. Det är en dag tillägnad alla soldater som kämpar för att behålla USA ett fritt land. Har inga planer än så länge men vi får se vad vi hittar på idag. Tror Loni ska köra ner Grandma Sherry till Burney strax så följer nog med dem. 

När jag är tillbaka och har tillgång till dator ska jag uppdatera om senaste veckan, men vi åker snart så det får bli senare! Hoppas ni haft en bra måndag där hemma!
Publicerat den / Ett år i USA;

Follow on Bloglovin

Stockholm


McArthur, CA


Hannah 19
STOCKHOLM


Under läsåret 2013/14 var jag utbytesstudent i McArthur i norra Kalifornien i USA, och nu är jag hemma igen för att återgå till den svenska vardagen.

När jag kan, försöker jag att här på bloggen skriva om tiden efter USA. Om du känner för att hänga med är det bara att följa mig här!