if you could see me now

Firade mamma idag eftersom hon fyller år, och då kom såklart mitt beslut om att åka som utbytesstudent ett år upp och jag älskar hur alla, bl.a. mormor, mammans väninnor och resten av släkten, verkar tycka att mitt beslut om att åka iväg ett år är spännande. Det gör det hela ännu roligare att genomföra, när man inte har något som håller en tillbaka. Hoppas verkligen, verkligen, att jag får ett mejl i nästa vecka om att jag kommit med. Skulle vara så extremt jävla kul.
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

waiting sucks

Vet inte vad jag ska ta mig till för är så himla taggad på att åka iväg just nu!! Hoppas verkligen att jag får plats för det skulle säkerligen bli det bästa året i mitt liv ahhhhh.

Men vet inte förrän tidigast nästa vecka, så är bara att hålla ut.
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

Och så väntar vi...

Sitter nu på tåget på väg hem efter intervjun, som för övrigt gick oerhört bra! De var väldigt trevliga och jag gick därifrån med en bra känsla i magen så jag är nästan säker på att jag kommer att bli antagen, hihi.

Nu är det bara att vänta på besked!

Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

Mot Estocolmo!

Sitter på tåget på väg mot stan för att möta mamma och diskutera frågorna inför intervjun, innan vi slutligen beger oss mot kontoret där vi möter pappa.
 
Är ganska så tagg nu alltså!!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

Intervju!

Fick ett samtal från Explorius för ca en halvtimme sen, det är verkligen på riktigt nu. Har i alla fall bestämt träff på deras kontor på torsdag klockan fem, sen får vi se vad som händer. 
 
Är så jävla tagg nu!!!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

Frågeformulär

Sitter och svarar på lite frågor från Explorius inför intervjun, vet inte när den är än dock, de skulle höra av sig inom två veckor. Så är bara att ha stenkoll på mobilen hela tiden, hihi.
 
Är rätt så tagg på det här nu, hoppas verkligen det går vägen. Vore ju ännu roligare om Victoria också får och får en plats, men är nästan så att jag känner att jag åker oavsett. Men som sagt, vi får se hur det blir efter intervjun.
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

Öppet hus inbokat

Anmälde mig precis för en intervju med Explorius... Får väl se var det här leder. Dock så ville Victorias mamma veta mer innan hon anmäler sig så det verkar som att det blir öppet hus för henne den 16 oktober, om tre veckor. Eventuellt hänger jag och mamma på då också, beror lite på om intervjun sker innan eller efter det.

Nu börjar processen!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

24 september

Nu blev det en aning osäkert igen. Victoria säger att jag kan söka om jag vill, men tänk om hon inte får sen... Vet inte hur jag känner inför det, haha. Så väntar nog ett litet tag till.

Visar det sig att hon får kör vi på, men om hon inte får vet jag inte riktigt hur jag gör... Då tror jag nästan att jag struntar i det och tar studenten med klassen istället. Eller så anmäler jag mig i alla fall... Är fortfarande osäker på om jag verkligen vill det här så får fundera en vecka till.

Men jag hoppas nog ändå på att vi båda anmäler oss. Känns som om jag går lite emot det jag säger men jag vet helt enkelt inte hur jag ska göra. Det löser sig förhoppningsvis så småningom i alla fall.
Publicerat den / Livet i Sverige;

ser ljust ut

Victoria meddelade tidigare idag att hon är säker på att hennes föräldrar kommer säga ja, så när hon får svar, vilket bör vara någon gång i veckan tänker vi skicka in intresseanmälan och sen får vi se vart det leder.

Är ganska sugen på att önska område om vi skickar in allt innan 15 december. Vill inte välja stat för har abolut noll koll när det kommer till saken, men funderar på att önska ett område i södra USA i alla fall, dels för att komma undan kylan och eventuellt hamna nånstans där de har hästar. Men vi får se hur det blir, beror alldeles på om vi blir antagna eller inte.
Publicerat den / Livet i Sverige;

tankarna snurrar i huvudet

Ska förhoppningsvis snart skicka in en ansökan om ett år på high school med Victoria, vi får väl se hur det går. Fram tills jag vet på riktigt kommer denna bloggen vara låst och därför endast ses av mig.

Om det nu skulle vara så att jag inte får en plats, eller rent utsagt inte ens söker, kan jag därför använda denna blogg till min nya personliga utan att det blir konstigt. Så som sagt, bloggen är låst tills jag vet mer.
Publicerat den / Livet i Sverige;

Välkommen!

Jag ska kanske åka som utbytesstudent till USA sommaren 2013 och tanken med den här bloggen är att jag ska uppdatera om mitt liv innan och under mitt år i staterna, samt även efteråt. Bloggen kommer fyllas med både USA-relaterade inlägg och vanliga vardagsinlägg eftersom jag flyttat över hela "verksamheten" (haha) från min gamla blogg hit. Alltså fokuserar jag inte endast på inlägg kring USA, utan den kommer fyllas med dagliga uppdateringar om hela mitt liv innan avfärd, vilket jag tror kan vara lika intressant att se tillbaka på senare i livet som att se tillbaka på utbytesåret. 
 
Namnet "twoworldscollide" kommer från Demi Lovatos låt med samma namn och jag tyckte att det passade bra i detta sammanhang eftersom min svenska värld kommer "kollidera" med min amerikanska värld. Lite svårt att förklara men ni förstår nog ändå.

Som sagt, här kommer jag försöka uppdatera dagligen så det är bara att hänga på på min resa mot mitt livs största dröm!
Publicerat den / Livet i Sverige;

Follow on Bloglovin

Stockholm


McArthur, CA


Hannah 19
STOCKHOLM


Under läsåret 2013/14 var jag utbytesstudent i McArthur i norra Kalifornien i USA, och nu är jag hemma igen för att återgå till den svenska vardagen.

När jag kan, försöker jag att här på bloggen skriva om tiden efter USA. Om du känner för att hänga med är det bara att följa mig här!