i can't lose i'm in love with you

Hejsan vänner! Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket, ibland är det skönt att få en massa gjort för att sedan bara slappa. Jag har, förutom att ha varit i skolan, köpt nya pennor (typ för anteckningar inför USAAAAAA), fixat julklappar åt brorsan, lagat middag och bakat mjuk pepparkaka för stallet imorgon.
 
Funderar för övrigt på att kolla på julkalendern imorgon bitti... Kan inte fatta att det är första december snart, det är helt sjukt! Hur som helst, ska ha med mig kameran till stallet och be mamma ta bilder på mig i den miljön som jag ska skicka med min ansökan, så den lär nog skickas till Explorius igen imorgon, tagggg!!!! Behöver också fota lite där inför ett repotage som jag ska skriva i medieproduktionen eller fotokursen... Gör repotage i båda så måste ta och fundera vad jag ska ha som nummer två, hehe.

Nä hörni, nu har jag fyra avsnitt av olika serier att catcha upp med, så lär nog inte uppdatera något mer ikväll. Ni får ha en bra fredagkväll!
Publicerat den / Livet i SverigeUSA-tagg;

HAPPY BIRTHDAY YOU CRAZY MAN

Idag fyller världens bästa och knäppaste bassist 25 år!!!!!!!! GRATTIS ÄLSKADE DOUGIE ♥

Publicerat den / Livet i SverigeMcFly;

soldiers follow my lead, repeat after me "our faith is the bullet, hope is the gun, love is all we need"

 
Kom hem från öppet hus på Tibble för ca en timme sen, det var faktiskt rätt så najs. Fick mycket frågor om just media och foto, det var inte helt enkelt att svara alla gånger men jag tror det gick bra ändå. Fick fota i studion och agera modell, hahahahahah usch. Men det var en rätt så bra kväll allt som allt.

Imorgon börjar jag tidigare men har å andra sidan ingen fotolektion så det gör inget. Vi ska ha nån journalist/fotograf som kommer till skolan som våra fotolärare lyckats bjuda in, schweet. Slutar alltså tidigare så ska hem och eventuellt baka inför stallet, eller så tar jag det bara lungt heheheheh. Nu ska jag ta och krypa till sängs, hoppas er torsdag har varit bra!
Publicerat den / Livet i Sverige;

so this is what it feels like being in the right place at the right time

Idag kom det äntligen snöööööööööö! ♥ I alla fall, idag var en ganska seg dag, men när är onsdagar inte det? Går från 8.20 till 16.20 så man är lite sliten när man kommer hem. På MSK:n innan lunchen idag kände jag att varje gång jag blinkade slumrade till i ca 0,0000001 nanosekund men så kan det gå... Haha kändes jätteskumt för hade verkligen kunnat somna där i stolen om jag hade velat, ehehe.
 
Hur som helst, till något helt annat så slutade värmen att fungera hemma hos pappa igår eftermiddag, så de senaste två dagarna har bestått av hutter och åtta lager kläder... Nästan i alla fall. Känns faktiskt lite skönt att vara hemma hos mamma igen på grund av det, hihi. 

Hur går det på ansökningsfronten då? Jodå det börjar närma sig (igen...). Hade med kameran till skolan både igår och idag så har tagit en massamassamassa foton så jag och Vickan hade något att välja på, haha. Har dessutom tagit lite bilder på mig tillsammans med min katt som jag kanske ska skicka med, men ska ta fler på lördag när det är ljust ute. Då tänker jag även ta bilder på mig i stallet så de får se den sidan hos mig också, hehe.

Nu tänkte jag ta och catcha upp på alla bloglovin-inlägg jag inte läst (är 66 stycken...) och få lite panik över det faktum att vi har simning på idrotten imorgon.... Ciao!
Publicerat den / AnsökningsprocessenFotoLivet i Sverige;

i don't know who i'm kidding imagining you there

Ber så hemskt hemskt hemskt mycket om ursäkt för den extremt dåliga bloggningen, men om jag ska vara helt ärlig så har jag knappt haft varken tid eller ork. Har spenderat fredag och lördag kväll, samt idag, hemma hos mamma för att vara sällskap för katten. Tog inte med mig datorn dit, och dessutom har jag behövt plugga inför filosofiprovet imorgon så har haft fullt upp. Förhoppningsvis blir det lite bättre uppdatering framöver, men jag vill inte lova något...
 
Hur som helst, fick ett melj från Emma idag om att min ansökan är granskad men att jag måste komplettera med lite bilder innan den kan skickas vidare, så då passade jag på att uppdatera mitt brev också (busigt...). Så Mindy eller Victoria ska fota mig lite imorgon och sen kanske jag eventuellt ber mamma fota mig i stallet på lördag, så antagligen skickar jag inte in den igen förrän på lördag eftermiddag. Seeeeeegt.
 
Idag hade vi för övrigt temadag så gick bara mellan 8.30-11.30, asnajs! Hade föreläsning om sex i en timme och sen kollade vi på Billy Elliot innan vi slutade. Så jag och Sofia åkte hem till mig och gjorde våfflor samt kollade på Crossroads, det var myyyys. ♥

Nu blir det middag och sen lite mer filosofiplugg inför provet imorgon (waahhh). Ha det gött!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

I'd rather be anywhere but here without you

Hejhejhejhej. Lite dålig uppdatering men hade helt enkelt inte tillgång till datorn igår och var för lat för att uppdatera från mobilen. Åkte hur som helst hem till mamma efter skolan för att ta hand om katten, fast det slutade med att jag stannade där till elva då pappa kom och hämtade mig. Men hade det mysigt, först bakade jag, sen gjorde jag middag och sen myste jag med katten och värmefilten framför Grey's Anatomy så det var heeeeelt okej ✌

Idag ska vi bowla på idrotten, tagg!!!!. Har inte bowlat sen i våras så det är ett tag sen, haha. Har inte så mycket mer att tillägga, så ni får ha en bra torsdag!
Publicerat den / Livet i Sverige;

i've spent most of my time catching my breath


Den enda artisten som med sin musik faktiskt kan få mig riktigt, riktigt tagg på USA är Kelly Clarkson. Har varit så i X antal år nu och ibland är känslorna så starka att jag inte vet var jag ska ta vägen ahahhahahaha. Åååhh hon är bara såååååå bra, definitivt en av de bästa artisterna som finns där borta på andra sidan havet. Blir så taggGGGggggGgGGg varje gång jag hör hennes låtar, det är helt sjukt!
 
Idag har jag förresten sökt tre jobb, behöver verkligen det just nu så jag kan samla ihop pengar inför USA. Hoppas att det nappar, för de senaste fyra jag sökte... Tja, vi kan väl säga att responsen låg på noll.
Publicerat den / Livet i SverigeMusik/VideorUSA-tagg;

how many times will it take for me to get it right?

Måste bara påpeka att Breaking Dawn Part 2 är den absolut bästa filmen av alla fem. Allting var så klajfkLNDKJLqnakw och herregud så emotionell jag blev, kunde inte riktigt förstå att det här var slutet. Det går bara inte. Men det var ändå det bästa avslutet jag kunnat tänka mig, känns verkligen så otroligt bra att de lyckades få till det. Och den där twisten som jag snackade om... Vi kan väl bara säga att det var ett extremt stort "heart wrenching moment". Satt och grät och var i chock, fast det visade ju sig senare att det var i onödan... Se filmen så förstår ni. Herregud trodde jag skulle dö där i stolen, har nog aldrig varit så paralyserad som jag var då, haha! Mindy och jag har förresten planer på att gå och se den igen när den finns tillgänglig som studentbio, taggellitagg!

Idag var för övrigt en sån där dag när man känner sig äcklig och ful och allting man gör bara känns fel. Hade helt fel klädval och håret var stripigt och uschigt, så hädanefter ska jag alltid se till att duscha på söndagar så jag blir av med en liten del av måndagssångesten i alla fall, hihi.

Fortfarande inget nytt på USA-fronten så de inläggen lär nog inte dyka upp på ett tag, tills dess får ni nöja er med ointressanta vardagsinlägg ✌ Loggar in på min ansökningssida varje dag men helt ärligt så har jag ingen aning om vad som kommer ske härnäst, är bara att vänta och se. Hoppas i alla fall att ni har haft en bättre måndag än vad jag har! Bye babes ♥
Publicerat den / Livet i Sverige;

i'm alive but i'm barely breathing

Har ända sen jag kom hem från Stockholm vid fyratiden haft en sån där jobbig känsla som uppstår varje gång någonting man verkligen tycker om är över. Jag hade verkligen det världsbäst tillsammans med min faster i stan de här två dagarna, och vill verkligen inte att det ska vara över och jag vill inte ha skola imorgon. Det är nästan så att jag blir gråtfärdig bara av tanken. Det är helt enkelt bara en sådan dag idag.
 
Som tur var är nästa vecka inte sådär jättejobbig i skolan, tror inte att jag har några prov och läxorna är små i antalet, vilket känns skönt. Har knappt någon ork alls att göra någonting just nu, jag vill bara somna och inte vakna förrän det är helg igen. Men men, fem dagar klarar jag nog av. Fem dagar, sen helg igen. Och 32 dagar kvar till jullov, om ni bara visste hur skönt det kommer bli. Om 32 dagar har jag klarat av halva min gymnasietid, helt sjukt.
 
Innan det blir alltför deppigt ska jag gå och lägga mig i sängen, kolla på tv, läsa ur engelskaboken och varva ner. Käka lite choklad och bara vara allmänt depp över att ännu en grym helg är över... och ladda upp inför utvecklingssamtal med mamma och min mentor imorgon. Godnatt, vänner.
Publicerat den / Livet i Sverige;

frågor & svar #1

Isabella:
Heej Hannah! Vad fin blogg du har, älskar verkligen bra quotations och din fina design. Klickade in på den blogg precis så har inte hunnit läsa så många av inläggen än. Men de är säkert super de med! :) Jag ska till Nya Zeeland med STS, har du lust att göra ett länkbyte? Åker redan nu i Januari, ihihhi, det ska bli super spännande, verkligen. Hur känner du inför ditt utbytesår? Kram :D
 
Hej på dig med! Åhh tack så mycket, vad glad jag blir! Och vad roligt att du ska till Nya Zeeland, jag känner också en tjej som ska dit, fast hon åker i juli :D Visst kan jag köra länkbyte, inga problem! :D

Angående mitt utbytesår så känner jag en massa olika känslor. Jag är så himla taggad på att åka iväg men det känns också jättetråkigt att behöva lämna min familj och mina vänner här hemma. Samtidigt känns det så overkligt och jag har nog inte riktigt fattat att jag inte kommer befinna mig i lilla Sverige nästa läsår, det har inte riktigt sjunkit in ännu... Men jag längtar så himlahimlahimla mycket att jag bara vill åka nununu!
Publicerat den / Frågor & svarLivet i Sverige;

now there's nothing left that can numb me

Nyduschad sitter jag här och lyssnar på Olly Murs och bara är allmänt glad. Ska se Breaking Dawn Part 2 ikväll, sedan sova över hos faster min, ansökan ligger och väntar på att skickas till USA och i april nästa år ska jag eventuellt se Olly med Mindy i Fryshuset. Dessutom ska Victoria förhoppningsvis vara utbytis på Nya Zeeland nästa läsår så när jag kommer tillbaka till trean har vi en massamassamassa att prata om, samt att vi kommer gå i samma klass ett år till. Livet känns ganska så bra just nu.
 
Ska åka in till stan vid halv fem och sen blir det käk innan bion som börjar runt halv sju. Vet inte alls vad jag förväntar mig av filmen, men har hört att det finns en liten twist framåt slutet, är lite orolig för vad det kan vara men det är väl bara att vänta och se helt enkelt. 
 
Om det är någon som har frågor angående mitt år/ansökan eller dylikt så är det bara att slänga in en kommentar!
Jag svarar mer än gärna på eventuellta frågor.
Publicerat den / Livet i Sverige;

but to cry in front of you, that's the worst thing i could do

Hejsan vänner! Har uppdaterat bilden i sidomenyn, kände att det behövdes, hehe.

Annars då? Jodå, dagen har flytit på. Började inte förrän 11.25 eftersom det var sångsamling i skolan vid 10 och sen hade vi lunch så åkte inte dit förrän matten började. Sen hade vi photoshop tutorial på webbutvecklingen, men den lektionen var bara seg. Allting vi gjorde lärde jag mig för tre-fyra år sen så höll mest på med annat, hihi. Sen hade vi svenska och fick gå tidigt från fotolektionen eftersom jag var klar med all bildbehandling, yay!

Sen dess har jag inte gjort mycket. Har kollat på senaste avsnittet av Glee, herregud vad bra det var. Imorgon ska jag först till stallet och sedan ska jag in till stan för att se Breaking Dawn Part 2 med faster, taggGGGGG! ♥ Så imorgon är allt alltså över... Lite tråkigt men ändå ganska skönt, haha.
 
Loggade förresten in på ICES förut och märkte att Explorius hade laddat upp mina extradokument så undrar vad som kommer ske här näst... Hoppas den skickas vidare snaaaart!
Publicerat den / AnsökningsprocessenFotoLivet i Sverige;

there's nowhere to hide since you pushed my love aside

Lyssnar just nu på albumet här ovanför, ååååhhhh det är så bra! Grease är nog den bästa musikalfilmen som finns. Att Glee gör covers på sångerna är helt underbart, fast inget slår ju orginalet. Men den showen är i alla fall kärlek till max ♥ Vissa av låtarna är väl inte jättebra covers men men.. Det är ju en ny säsong och nya karaktärer så vad ska man göra, hehe.

Tänkte ta och kolla på förra veckans avsnitt som jag antar att albumet kommer ifrån, eller så är det ifrån kvällens avsnitt, som faktiskt heter Glease... Haha. Hur som helst, det får vänta till senare för mamma är snart hemma och då ska vi åka och handla. Senare ikväll blir det nog lite träning på crosstrainern.

Har ingen aning om vad som kommer hända på ansökningsfronten från och med nu så det blir antagligen ingen uppdatering om det förrän det sker något, hehe. Har i alla fall kommit på ett bra kategorinamn: Road to America, whoop!
Publicerat den / Livet i SverigeMusik/Videor;

det är det här jag har längtat efter

Ååhh det känns så galET skönt att efter 34 dagar äntligen vara klar! Dock måste jag nu komma på en ny kategori för kommande inlägg, funderar på "Innan USA" men det har ju i princip varenda utbytesmänniska så njaaa... Inte helt hudra. Får komma på något fyndigt och om jag inte lyckas får jag köra på den kategorin helt enkelt, haha.
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

långt blogguppehåll.... verkligen

Hahahahahah alltså sa ju att bloggen skulle ligga på is tills jag rett ut allting.. Vilket skedde idag. Har varit nere på vårdcentralen på lättakutens drop-in (nej var inte sjuk men vad fan skulle jag göra...;]). Klev upp klockan sex imorse och var där nere halv åtta, fick komma in med pappa som nummer två och det hela var över på ca 10 minuter. Dyrt som fan var det dock...
 
Så nu är hela min ansökan äntligen klaaAAAAAR! Känns så jäkla najs. Ska skicka in den alldeles strax, måste bara färdigställa mejlet till Explorius med de övriga dokumenten först. Missar spanskan men jag får helt enkelt jobba upp den i veckan eller i helgen, hehe.
 
Ska pallra mig tillbaka till tåget om ca 20 minuter så måste sätta fart för att få ansökan inskickad innan skolan, wehååå! Hörs senare!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

Inte idag heller...

Duktig som jag är missade jag samtalet idag och har inte fått ny telefontid förrän på fredag, så lägger bloggen på is tills allt har löst sig. Kan dock ha kommit på en annan lösning så är osäker på hur lång tid det kommer ta.

Men som sagt, orkar inte med att blogga just nu pga allt det här strulet, plus att jag är så otroligt trött hela tiden och har en stor del plugg att göra.

Återkommer antagligen om några dagar, ciao!

Publicerat den / Livet i Sverige;

a simple equation with no complication to leave you confused

 
Fyllde i mina vaccinationer, skannade in och laddade upp så nu ser min ansökan komplett ut, meeeeeeeeen det är den fortfarande inte eftersom jag saknar intyget på att jag inte behöver ta några fler av dem under del 8, så kan inte skicka in. Men läkaren ska ringa imorgon så förhoppningsvis kan jag hämta det efter skolan och sen kan jag skicka in, wiiiii! Taggelitaggtagg!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

feels like i'm constantly playing a game that i'm destined to lose

Tjena mittbena. Lol nej men okej. Tja. Dagen har inte bjudit på mycket, två förhör och en seg mattelektion var allt som gavs idag, men jag överlevde tjohej! Dock så lämnade Victoria mig ensam på spanskan så den blev lite segare än vanligt, haha... Men tog mig igenom den och tror förhöret gick ganska bra ändå. Dock så märkte jag efteråt att vissa verb börjdes fel (konjunktiv you know..) men men, man kan inte alltid få full pott ✌

Stannade kvar efter skolan med Moa och Mindy för att fixa inför MSK-redovisningen imorgon. Ska snacka om mediesituationerna i Libyen och Kanada, roligt... Vi får hoppas att det går bra i alla fall. Ska även få ett samtal från läkaren imorgon på lunchen, missade(!!!) ju samtalet idag. Blev lite arg på mig själv som alltid annars går runt med  mobilen i handen men just då så låg den i jackan. Anyway, då ska jag ta upp vad det är som ska stå i intyget och sen imorgon kväll kan jag äntligen, äntligen, skicka in min ansökan! Ni har ingen aning om hur skönt det ska bli efter en månads arbete med dessa papper, herregUd.

Nu sitter jag här med en bärsmoothie och ska börja fixa ihop powerpointen inför redovisningen, och sen plugga lite spanskaglosor innan jag eventuellt kör lite träning på crosstrainern, toodles bitchachos!
Publicerat den / AnsökningsprocessenFotoLivet i Sverige;

he's just the fucking drummer

Vet ni vad? Älskade Harry Judd twittrade mig natten mellan lördag och söndag och jag blev jätteglad för jag hade inte väntat mig nåt svar ♥

Tänkte först inte lägga ut denna men äsch de flesta vet redan min engelska twitter ändå så spelar roll, haha.

Publicerat den / Livet i SverigeMcFly;

today i’m laughing the clouds away

Om ni bara visste hur trött jag känner mig efter den här helgen. Har knappt gjort någonting men ändå har jag inga krafter kvar. Tog en powernap runt femtiden idag men är fortfarande helt lä.

I alla fall, igår var jag i stallet och sen gjorde jag inte mycket mer än att softa i sängen framför datorn tittandes på CSI: NY och innan dess gjorde jag lite MSK-plugg. Käkade mest en massa onyttigt och sen framåt midnatt inväntade jag releasen av Love Is Easy, så somnade inte förrän halv tre... oops. Men det var värt det, låten är bland de bästa som någonsin gjorts, hehe. Har ju hört den tidigare när videon släpptes, men det är en helt annan sak att äga studioversionen av den. Låten lyckades faktiskt ta sig upp till plats 17 på svenska iTunes listan tidigare!!!!!! sTOLT.

Idag har jag varit iväg till Tele2 Arena med pappa, faster och lillebror, Djurgården kommer ju från och med juli nästa år att ha sina hemmamatcher där så vi åkte dit för att se hur den såg ut. Sedan åt vi på Vapiano och efteråt kändes det som att jag skulle sprängas, blev mätt! Sen tog jag som sagt en powernap och nu sitter jag hos mamma och försöker att undvika att plugga. Lyckas inte så bra då jag har lite saker tills imorgon som jag måste ta tag i, bleh :(

Det står lite still på USA-fronten fortfarande så därför blir det vardagsinlägg istället, hoppas inte det gör någonting, hehehehe... Förhoppningsvis blir det dock ändring på detta från och med imorgon! Nu tänkte jag ta tag i lite plugg och sen tänkte jag nog krypa ner i sängen... ¡Adios!
Publicerat den / Livet i SverigeMcFly;

... eller lyssna på spotify!!

http://open.spotify.com/track/6SBOLnIW56LYqqi13to3ob http://open.spotify.com/track/6SBOLnIW56LYqqi13to3ob http://open.spotify.com/track/6SBOLnIW56LYqqi13to3ob

Publicerat den / Livet i SverigeMcFlyMusik/Videor;

love is easy på itunes!!!!!!

KÖP KÖP KÖP KÖP KÖP!
http://itun.es/se/hiwoI http://itun.es/se/hiwoI http://itun.es/se/hiwoI http://itun.es/se/hiwoI

Publicerat den / Livet i SverigeMcFlyMusik/Videor;

would he say he's in l-o-v-e? well if it was me, then i would


Brukar ju inte skriva om One Direction så ofta med tanke på att jag inte direkt är ett fan längre (gillar fortfarande deras musik dock, är bara inte så insatt i dem nuförtiden. Brukar numera höra det mesta från Mindy, haha ), men hur som helst: den här låten är nog den absoluta favoriten från Take Me Home. Älskar att Louis har massa solon på den här skivan (yep, en Louis-tjej var det här. Sue me ;]), och det faktum att McFly skrev den gör den typ 8637248923 gånger bättre, hehehe. Ååååhhh de är såna bra låtskrivare så det finns inte ♥
Publicerat den / Livet i SverigeMcFlyMusik/Videor;

how strange that I don't know you at all

Idag skulle min ansökan varit inne, men naaäääe så blev det inte. Känns ju lite surt att det enda som saknas är ett papper men aja kan skicka in den i nästa vecka förhoppningsvis så är bara att hålla uuuuuut ✌
 
Bakade som sagt princesstårta igår när jag kom hem från skolan, den blev gudomlig. Åt den efter lektionen idag och blev så jävla mätt haha. Lite synd, för Sara hade ju fika, förstörde lite där hehe. Anyway, när vi satt där fick jag ett mess från mamma att en person hade blivit överkörd av tåget nere vid Aerosol, olyckligtvis nog avled han av skadorna... Tycker inte alls om när sånt här händer, har skett alldeles för många gånger de senaste fem åren. Uschuschusch.
 
Idag har jag inte alltför mycket inplanerat, måste ta tag i lite plugg eftersom jag envisas med att skjuta upp allt till helgen så det är väl vad jag har för mig idag, underbart roligt måste jag säga... Har ett prov i medieproduktion, ett glosförhör i engelsk och ett förhör på konjunktiv i spanskan, plus en redovisning i MSK och en inlämning i idrott. Kommer säkert få ännu fler läxor när veckan börjar, whoopidoo.....
 
Naej nu måste jag föna håret och sen blir det att sätta igång med pluggandet så jag får det ur vägen, ciao!
Publicerat den / Livet i Sverige;

i'm finding it hard to breathe, and i've been drowning in my own sleep

Har den senaste veckan tyckt att min förra design var lite i mörkaste laget, så jag har nu tagit samma färger som jag hade på min gamla blogg, plus gjort en header, vilket jag inte hade förut. Dock är jag osäker på om den kommer få stanna, men det var det bästa jag kunde fixa ihop just nu, så det får duga så länge.
 
Hörrni, tycker ni ska ta och följa min blogg på Bloglovin' så ser ni alla blogginlägg jag lägger upp utan att behöva kika in på bloggen stup i kvarten, hihi (dessutom vill jag ha fler followers hehehehhe hEj). Klicka här eller på ikonen högst upp i menyn.
 
Och en sak till: om det är någon annan utbytis som också åker med Explorius så tycker jag att ni ska ta och bli medlemmar i vår grupp på Facebook som Alma har skapat. Vi är än så länge bara 16 stycken (var är alla???????) och det finns absolut ännu fler, se bara på Norge som har över 120 stycken, så ta och skicka en förfrågan vetja ✌
 
Nu måste jag bege mig mot sängen, sex timmar skola imorgon med ca 5 minuters rast mellan lektionerna, underbart. Håller i och för sig på med bildbehandling i foto just nu så dagen slutar i alla fall på topp. Sedan måste jag hem och påbörja bakandet av princesstårtan inför stallet på lördag, ramlade ju som sagt av och då är regeln att det ska bjudas på tårta gången efter, haha. ¡Adios amigos!
Publicerat den / Livet i Sverige;

my mind keeps saying "run as fast as you can"

Det står ganska stilla på USA-fronten än så länge, och jag gillar det inte. Allt jag vill är att skicka in deeeeeeeeeeeeen. Förhoppningsvis bara fyra dagar kvar nu!
 
Idag hade jag sovmorgon till 12.10, som varje torsdag. Klev upp vid tiotiden och gjorde en smoothie till frukost och tog två smörgåsar, det var himmelskt. Hade sedan matte och idrott men finns egentligen inget att nämna där, tråkiga lektioner på en tråkig dag är ingen höjdare, haha. När jag kom hem runt halv fyra bytte jag om och sen drog jag ut på en powerwalk som råkade bli liiiiiiite längre än väntat, tog över en timme... Men det kändes skönt ändå. Försökte få in lite löpning men njaaa min kondition är inte den bästa, hehe. Men det ska det bli ändring på!
 
Hittade två Maraboukakor i skafferiet som jag kanske tar och smaskar på, men då skulle powerwalken varit lite onödig, så vi får se. Kanske tar ett äpple och chokladen imorgon istället ✌
Publicerat den / Livet i Sverige;

william spetz <3333333333

Alltså den här videon HAHHAHAHAHAH han är så jävla skön. Oooooooch allt är så himla sant när det kommer till instagram. Punkt slut.
Publicerat den / Livet i SverigeMusik/Videor;

do you remember how it started? fairy tale got twisted and decayed

Om ni bara visste hur lockande det är att se den där ikonen högst up till vänster om att min ansökan kan skickas in, utan att kunna klicka på den. Är sååååååå nära, men så har jag ju det där lilla lilla lilla röda x:et kvar som jag måste ladda upp mina vaccinationsdokument i. Hoppas verkligen att jag får intyget av läkaren på måndag för då betyder det att jag på kvällen kan skicka in min anöskan, ååååHHhh.
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

oh we could've fallen in love

Tjenare alla människor som läser detta. Sitter just nu på medieproduktionen i vår fina mediasal där datorerna är såhäääääääääääääääääääääär snabba, fett soft. Slutar 16.20 idag och har därför exakt 8 timmars skola, man måste bara älska onsdagar.......
 
Hur som helst, idag blir det en massa plugg men förhoppningsvis en liten löprunda också om det hinns med. Ikväll ska även min vän Victoria på intervju hos Explorius inför ett år på Nya Zeeland, hoppas det går bra kompis!!!

Nu måste jag sluta för genomgången ska strax börja, hare gött och OBAMA VANN!!!!!!!! Det gjorde mig glad för då betyder det att han kommer vara president under min tid där, wiiii
Publicerat den / Livet i Sverige;

mcfly appreciation post

Finns helt ärligt inga mer underbara grabbar än dessa fyra, de är helt obeskrivliga. Vet inte vad jag skulle göra utan dem. Vill inget annat än att få uppleva konserten i Hammersmith igen, det var lätt den bästa kvällen i mitt liv någonsin. ÅÅÅååååhhhhh vill bara hoppa upp och ner till favoritmusiken och bli alldeles tårögd när konfettin skjuts ut under Shine A Light och bara uppleva konsertkänslan igen ♥
213 dagar sen nu

  
Publicerat den / Livet i SverigeMcFly;

everything will be alright if you keep me next to you

AHa så alltså... Kan inte skicka in min ansökan på ännu en vecka, börjar bli lite lack nu. Att det ska ta sån tid att få allting klart, fattar inteeeeeeeeeeeeee. Hur som helst, detta är för att jag måste få ett intyg av min läkare att de vaccin mot stelkramp osv räcker och att jag inte behöver ta några fler. USA kräver nämligen att man tar 5 doser + en booster, men här hemma tar vi bara fyra. Så innan jag skickar in allting måste min husläkare fixa ett intyg på engelska som säger att jag inte behöver ta dessa då jag redan har tillräckligt med vaccin i kroppen, men hon var tydligen på kurs den här veckan, vilket är orsaken till att jag måste vänta till på måndag.
 
Skolan igår var inget speciellt, men efteråt drog jag ju som sagt iväg med Terese för att lämna henne i Väsby på Upptåget mot Arlanda och därifrån drog jag vidare till stan för att kolla TBC-testet som visade negativt, yay ✌ Sen tog jag en fika på Wayne's med faster innan jag åkte hem för att packa ihop allt hos mamma för att sedan åka vidare till pappa.... Var helt slut när jag äntligen kom hem men näÄäääÄä då skulle jag ju såklart komma på att jag hade en massa bilder inför fotolektionen att sammanställa så somnade inte förrän ett i natt :):):):)):):):):)
 
Köpte i alla fall höstens första lussebulle innan jag åkte hem från stan, den var alldeles varm och underbart god. Längtar till allt julbak ♥

Nu har jag massa spanskaplugg att göra, bl.a. massa glosor och ett CV att rätta grammatiken i... Inte jäääääättekul men sånt får man väl ta. Sen måste jag plugga in redovisningen inför MSK:n imorgon också, vet inte hur jag ska orka allt men aja. Ni får ha det så gött!!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

follow me on twitter!

Heter @nilsson_h och uppdaterar dagligen om min vardag, min ansökan och allt annat som kommer omkring. Så föööööööölj mig ☺

Publicerat den / Livet i Sverige;

i, i love you like a love song baby

Vaknade imorse och kände mig helt mörbultad och öm överallt... Inte så oväntat egentligen, att ramla av en häst är ju inte alltid smärtfritt. Var i alla fall tvungen att gå ut och fota idag eftersom jag har det i läxa över lovet men vädret har varit sämst hela veckan (blä...), vilket det även var idag men kunde inte skjuta upp det längre eftersom skolan drar igång imorgon igen. Så därför drog jag ut i 1,5 timme, gick nästan runt hela Vallentuna men hittade inte jättemycket att fota pga det dåliga vädret, meh.
 
Just nu sitter vi och tittar på Harry Potter och den Flammande Bägaren, inte direkt favoriten men den är bra. Ikväll blir det nog en tidig kväll och sen imorgon bär det förhoppningsvis först av till skolsköterskan efter skolan för att ta reda på mer om mina vaccinationer och sen hem för att följa med Terese till Arlanda innan jag drar vidare mot stan för att kolla resultatet av mitt TBC-test. Sen blir det nog även en fika med faster innan jag åker hem igen, så det är en rätt fullplanerad dag.
 
Hoppas också att jag kan skicka in min ansökan imorgon eller på tisdag, den ska senast vara inne på lördag så är lite stressigt nu, hehe. Anyway, tillbaka till filmen, hare gött!
Publicerat den / FotoLivet i Sverige;

she tastes like a cherry cola

En av McFlys nyaste låtar Cherry Cola, lovelovelove it very mucho. Dannys röst = jaffhlksljddzlsjdmfl dÖÖR. Påminner ganska mycket om MITO, men ändå med en ny touch på det hela och jaaaaa jag tror att alla deras kommande album kommer att vara alldeles underbart bra :') Ser verkligen fram emot nästa "riktiga" (alltså inte greatest hits) album som jag hört ska släppas nästa år, taaaggGGGgggAA!!!
Publicerat den / Livet i SverigeMcFlyMusik/Videor;

I don't know about you, but I'm feeling twenty two

Chillar just nu i soffan framför Harry Potter och Fången från Azkaban, den är gryyyyyymmmmmmm. Min favorit av dem alla, tillsammans med Fenixordern.

Hur som helst, vi hoppade i stallet idag och när det var dags för sista hindret ramlade jag av, hehe. Gick bra som tur var men har börjat känna att min vänstra fot gör ont att lägga tyngd på, samt när jag går i trappan, men vi får väl se vad som sker där.

Naaooppp, tillbaka till filmen, ciaaaoooo!

Publicerat den / Livet i Sverige;

i knew you were trouble when you walked in

Tja megahåriga arm men nu har jag i alla fall sprutat in nått ämne i huden som ska verka till Måndag då jag ska tillbaka och se resultatet, och som ni ser på bilden har jag fått ett litet svagt rött märke. Hade det inte funnits där hade jag aldrig vetat om var eller att jag hade tagit sprutan nånstans hahaha. Men fy vad den kändes, var inte alls beredd på det. Tyckte att hjärnhinneinflammationssprutan gjorde ont men nää den här var nästan värre. Dock så kändes den förra mycket mer efteråt, vilket den här inte gjorde alls. Är väl ett plus i alla fall.
 
Nu har jag precis kommit hem och ska äta middag framför några avsnitt av Bones tror jag. Senare kommer även Terese hem men blir svårt att hitta på nåt eftersom mamma har sina stallkompisar här så huset är praktiskt taget ockuperat. Men men, vi får väl chilla i mitt rum eller nåt. Men som sagt, nu blir det Bones! ♥
Publicerat den / Livet i Sverige;

this is the last time I'm asking you this

Sitter på tåget in till stan (tredje dagen i rad...) för att åka in och ta tuberkulostestet innan CityAkuten stänger. Var lite dumt att jag kom på det två timmar innan men man kan ju inte alltid ha ett great mind helt enkelt. Så förhoppningsvis hinner jag dit innan fem, och sen blir det att åka tillbaka på måndag efter att ha släppt av Tess på Arlanda för att se om det visar positivt eller negativt.

Bilden härunder visar hur jag twittrade om Tyler Oakely igår.. Och sen favoriserade han det. Såg det när jag vaknade imorse och blev helt paff hahaha. Han är i alla fall så extremt jävla söt ♥

Publicerat den / Livet i Sverige;

it was like slow motion, standing there in my party dress

Vill sååååå gärna skicka in den med en gång men apdfjsöaejfwoeisajgiv kan ju inte på grund av dokument nummer åtta, det suger. Förstår inte att jag lyckats få ihop alla delar, känns fortfarande så overkligt. Fattar inte heller att i nästa vecka (hoppas verkligen det) kommer min ansökan förmodligen ligga och vänta på godkännande för att skickas iväg till USAAAAAAAA! HerregUd VAD SPÄNNANDE.
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

so this is when the feeling sinks in, I don't want to miss you like this

Kom hem från den stora staden för ca en timme sen, hade det väldigt trevligt (dock var jag lite seg efter gårdagen.. hehe). Hade ju som sagt mitt SLEP-test på Explorius kontor idag, så åkte in till stan runt halv ett och kom dit runt tjugo över, nästan perfekt tajming haha. Hur som helst, testet var jättelätt, det var ett sånt där "multiple choice" test och man skulle i princip bara fylla i om svaret var A, B, C eller D. I början var det hur enkelt som helst, men måste medge att sista delen på läsförståelsen var en smula klurig att lista ut... Men tror jag lyckades rätt bra ändå, hihi.

"Mötte" (om sitta och göra prov tillsammans nu räknas som möte hahah) en del andra utbytisar, vi var väl runt 12 tror jag (var fler killar där än väntat, ballt), som jag hoppashoppashoppas få träffa igen. Anyway, testet tog allt som allt runt 1,5 timme, så vid tre drog jag vidare mot t-centralen för att möta Terese och sen hängde vi bara på stan tills vi skulle på bio vid 19.15, såg Möhippan som faktiskt var helt okej. Kändes lite som Bridesmaids men inte lika grov.

Nu har jag fixat lite med ansökan (som vanligt..) och det enda som är kvar nu är vaccinationsdokumentet, sen så!!!! Måste bara förbi skolsköterskan på måndag först för att se om hon har några register på vilka vaccinationer, samt hur många doser av varje, jag har tagit i grundskolan osv. Hatar att det är lov just nu, det förstör ju allt :(
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

Follow on Bloglovin

Stockholm


McArthur, CA


Hannah 19
STOCKHOLM


Under läsåret 2013/14 var jag utbytesstudent i McArthur i norra Kalifornien i USA, och nu är jag hemma igen för att återgå till den svenska vardagen.

När jag kan, försöker jag att här på bloggen skriva om tiden efter USA. Om du känner för att hänga med är det bara att följa mig här!