pitch perfect

Såg nyss klart Pitch Perfect, ni måste se den!!! Hade egentligen tänkt vänta men den kommer inte till Sverige förrän i februari och mitt tålamod rann ut i sanden så efter att ha kollat på trailern typ miljarder gånger fick det bli nu istället. Ångrar det inte för den VAR SÅ JÄVLA BRAAAAAAA!!! Anna Kendrick och Rebel Wilson, alltså
 
Trailern ger ett väldigt bra intryck av filmen, och tro mig, den var såååå mycket bättre än vad jag kunnat föreställa mig. Tycker nog att det är den bästa filmen jag sett hittils, hihi. Så titta titta titta!
Publicerat den / Livet i SverigeMusik/Videor;

raderar ena twitterkontot, heh

Bestämde mig för att det var för jobbigt att ha två twitterkonton så hädanefter finns jag endast HÄR (@whatsuphannah). Det kommer underlätta när jag väl är i USA och bara behöver tänka på att twittra på ett ställe. Hade ju inte så värst många följare på den andra och de flesta följer båda så det gör väl ingen skillnad, hehe. Men som sagt, @nilsson_h kommer snart att tas bort och då är det @whatsuphannah som gäller.
 
P.S. Var beredda på oerhört effektivare twittring på detta kontot, uppdaterar nog 800 ggr per dag hahahaha. Närå, men det är betydligt oftare om man jämför med det andra. D.S
Publicerat den / Livet i Sverige;

ipod skal beställda wiiiieehhh


Beställde dessa skönheter igår till min iPod, plus ett packe med skärmskydd. Älskar att hålla i den som den är men känner att det nog behövs extra skydd, i alla fall när skolan börjar så jag inte behöver vara rädd för att tappa den. Det finns ju ett "armband" på den så man kan vira fast den runt handleden, men lite extra säkerhet skadar ju inte, haha.
Publicerat den / Livet i Sverige;

en samlingsplats för allt USA-relaterat

Har fixat en plats för alla saker som antingen måste fixas innan eller tas med till USA så jag inte tappar bort någonting. Tyckte det var en väldigt bra lösning med tanke på alla papper som ska hållas reda på inför visumsökandet, så detta kanske underlättar lite när det väl är dags, hehe.

För närvarande är det endast mina ansökningshandlingar och pengar som ligger i lådan, men förhoppningsvis lär innehållet uttökas de kommande åtta(!!!) månaderna. Bl.a. med presenter till blivande värdfamiljen, pass, flygbiljetter och allt annat som har med mitt år i USA att göra. Ååååhhh är så himla taggad på att åka just nu
Publicerat den / FotoFörberedelserLivet i SverigeTips & annatUSA-tagg;

i know you think those pretty eyes are nothing much to see but beauty's running wild on your face

När jag ändå bara ligger hemma och degar pga sjukdom så tänkte jag att jag lika gärna kunde vara lite produktiv så jag samlade ihop alla julklappar jag fick i måndags och fotade dem så ni kan se vad jag fick, hehe. Lade ju undan allt på kvällen men jag tror ändå att jag fick med allting. Sååååååååå, här har ni, hihi!


En samlingsbild på alltihopa. iPod, skiva, bok, vantar, jacka, väska, presentkort, dollar, pennor (+ en mugg som är gömd haha).
Bästa boken och bästa skivan. Plus en liten glimt av min älskade iPod (som jag fortfarande inte har namngett, hehe....)
Här är vantarna och "skinn"/tygjackan jag fick av mamma, hihi.
Lådan fick jag av faster och den innehöll M&M's i rött, vitt och blått, plus en bunt med dollar (de andra två har jag lagt dit i efterhand, den ena kom från kusinerna och den andra växlade jag in häromdagen). Tyckte det var väldigt coolt att den gick i USA-tema, tack bästaste faster!!! ♥

Jag är huuuuuuuuur nöjd som helst med det jag fick med tanke på att det enda som stod på listan var jackan, pengar till USA, iPoden och McFly-sakerna. Så tack släkten, blev jätteglad för alltihop! Blev nog allra gladast över iPoden och dollarna, haha. Nu måste jag börja spara undan pengar varje månad och fortsätta leta jobb (det är fett svårt??!?!!!?) så jag inte är helt pank när jag åker iväg. Men det löser sig nog. 

Ska pallra mitt sjuka arsle till nedervåningen och försöka göra middag nu utan att hosta ner hela köket, spännande att se hur det går... Har i alla fall ett inlägg om en rolig sak som kanske kommer upp senare, men så länge får ni ha en bra fredagskväll så hörs vi!
Publicerat den / FotoLivet i Sverige;

stayed up till five last night just to say i miss you

Vaknade runt tolv och märkte att jag knappt kunde prata. Min röst är borta och jag vet inte riktigt varför eller vad jag ska göra nu. Mamma fixade i alla fall en kopp te och rostat bröd, tack mami ♥ Så i brist på annat fortsätter jag väl att kolla på Rules of Engagement på Netflix som jag började om på igår. Den serien är verkligen hur underbar som helst, hihi.
 
Publicerat den / Livet i Sverige;

you think you got the best of me, think you've had the last laugh

Smart som jag är glömde jag ta kort på alla mina julklappar förutom en, så det tänkta inlägget om julklapparna blev lite misslyckat... Haha. I alla fall, hade en jättegrym jul och det var väldigt mysigt att spendera tid med alla eftersom jag inte kommer vara här nästa år. Känns fortfarande lite konstigt att nästa år vara flera tusen mil ifrån släkt och familj, och att fira jul den 25e istället för den 24e låter bara helt skruvat. Vet ju inte heller var jag kommer hamna så allting känns bara så himla konstigt jfapasejfaölksd.
 
Hur som helst, fick lite fler julklappar än jag hade väntat mig, bl.a. ett presentkort på Åhlens, McFlys greatest hits-skiva och självbiografi, en jacka från Cubus, en gigantisk tekopp, en ny väska till idrotten, pennor, en iPod Touch!!! och mina första amerikanska dollar wiiieeehhh. Är otroligt glad över allt jag fått och iPoden har inte lämnat min sida sen jag fick den, hahah. Den kommer vara underbar när jag väl kommer till USA om det visar sig att jag måste skaffa ny mobil, hihi.

Igårkväll fick jag världens halsont och den var ännu värre imorse när jag vaknade. Har knappt kunnat sova inatt på grund av smärtan och mest av allt ville jag bara dö. Det känns lite bättre nu men den har inte försvunnit, buuuuu. Annars har jag mest bara slappat. Kollade på film med pappa och faster igårkväll och nu är jag tillbaka hos mamma. Ska nog bara ta det lugnt idag också eftersom det verkar som att jag dragit på mig en förkylning... Men ni får ha det så bra så hörs vi!

Min nya bebis ♥
Publicerat den / Livet i Sverige;

have a merry christmas!

Kommer ha fullt upp med matlagning, bakning, ätande av massor av god julmat och paketöppnande så kommer tyvärr inte ha tid att uppdatera något mer idag. Men nu får ha en underbar julafton så hörs vi kanske senare ikväll eller imorgon!

Ger er en bild på vår ståtliga gran, gooood juuuul! ♥

Publicerat den / Livet i Sverige;

GRATTIS ÄLSKADE HARRY! ♥

Publicerat den / Livet i SverigeMcFly;

i'm holding out for a hero until the end of the night

lånade bilderna från aliceeeeeeeeeee
 
Hade varken ork eller tid att blogga igår så det var en del saker som jag skulle tagit upp då som jag helt enkelt får ta nu istället. För det första, HARRY OCH IZZY GIFTE SIG IGÅÅÅÅÅÅÅÅR ♥ (De på bilderna där uppe om ni inte förstod det). Åh de är ett sånt himla underbart par att varje gång jag ser dem tillsammans vill jag lägga mig ner och gråta floder. Vill också ha vad de har. Nu är alltså halva McFly gifta och det är en sorgsen tanke men ändå känns det ganska så underbart att de har funnit sina stora själsfränder, för det har de verkligen. De kunde inte hittat bättre fruar än Giovanna och Izzy. Ååhhhhh.
 
Till något helt annat, vi överlevde alltså domedagen. Trodde aldrig på att något skulle hända, det fanns liksom ingen vettig teori, så jag var inte så orolig, hihi. Men nu kan jag i alla fall längta med säkerhet till augusti, wiiiieeehhh!!!! Fast först längtar jag som satan till julafton, den kommer bli bäst. Ska till stallet på morgonen och sedan väntas julbord och presentöppning, wiihuuu. 
 
Har nog inte så mycket att säga om igår, spenderade nån timme i Arninge med mamma innan jag följde med henne hem för att sedan åka ner till centrum vid tre för att fika med Malena och Sophie, det var myyyyyys! Har nog inte setts på flera månader så det var skönt att det äntligen blev av, hihi. Väl hemma igen gjorde jag inget mer än att kolla på TV där de visade första Pirates of the Caribbean-filmen, så ska kolla på de andra två idag. De filmerna är så himlaaaaaa braaaaaaaaaaa!!!!!!

Nu måste jag ner till Ica för att handla ingredienser till köttbullar, hörs senare!
Publicerat den / Livet i SverigeMcFly;

don't say goodbye, keep us alive, 'cause my world would stop if we didn't try

min älskling och jag för några veckor sen ♥
 
Tjenaaaaa. Hur har er torsdag varit? Min har varit alldeles underbar, har ju äntligen fått jullov ♥ Efter skolan drog jag till Täby med Victoria, Moa, Melinda och Mindy (the Triple M's, ahhahahah) fast Vickan och Melinda drog hem så jag, Moa och Mindy inledde lovet med Subway<33333 och sen stannade jag kvar med Mindy medan hon köpte julklappar, hihi. Det var jättetrevligt men uSCH VAD MINA FÖTTER GJORDE ONT. Dessutom höll vi på att dö av värme, så det var skönt att få komma ut igen, haha.

Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls. Tänkte ställa mig och baka lussebullar alldeles strax eftersom jag imorgon eftermiddag ska ner till centrum för en fika med Malena och Sophie, det var ååååååår sen. Det ska i alla fall bli kul :DDDD

Nä hörrni, något mer har jag faktiskt inte att säga, så avslutar här. Ciaaaoooo!
Publicerat den / FotoLivet i Sverige;

i'm sick and tired of the mess you made me, never gonna catch me cry

Har haft så enormt mycket att göra sen sist och dessutom har jag varit extremt trött när jag väl blivit färdig, så har faktiskt inte orkat ta tag i bloggen. Den får lida lite ibland, men jag hoppas det är okej ändå.
 
Hur som helst, igår spenderade jag eftermiddagen i Täby Centrum med lillebror, han skulle handla lite fler julklappar så då gjorde jag honom sällskap. När vi väl kom hem gjorde jag middag direkt och sen slog vi in alla julklappar, vilket tog runt två timmar. Som ni förstår var jag inte jättepepp på att blogga efter det, hehe. Tänkte att jag skulle ha slängt in ett inlägg i morse innan skolan, men der glömde jag helt bort...
 
Idag har jag inte heller åkt hem direkt efter skolan, utan jag åkte in till stan med mamma för att sedan åka hem till faster och hämta hennes katt, som ska bo hos pappa tills hon kommer hem igen på söndag. Kom alltså hem för ca en timme sen, hade egentligen ingen ork att blogga men när jag nu sitter vid datorn kunde jag lika gärna göra det ändå. Tycker dock att det blir liiiiiite för tråkigt med bara en massa tråkiga och bildlösa inlägg hela tiden, så försöker undvika dem när det går.
 
Imorgon är det i alla fall julavslutning, sååååååå skönt! Har längtat efter denna dag sen höstlovet tog slut, hahahha. Får se om det blir något lussebak efter skolan eller om jag tar det på fredag när jag är ledig. Måste i alla fall göra lussebullar för det finns inga alls här hos pappa :(
 
Nu blev inlägget alldeles för långt men skitsamma. Hoppas ni haft en härlig onsdag!
Publicerat den / Livet i Sverige;

it's not what i didn't feel, it's what i didn't show

Hallojjjjjjsan. Har precis färdigställt bilderna till mitt reportage i fotokursen, yääää. Trodde faktiskt inte jag skulle hinna det, så det känns suuuuuper. Det ska in imorgon så det var lite stressigt, hehe. I alla fall, förutom det så har jag haft muntligt prov i spanska och matteprov. Skulle även haft redovisning i engelskan men vi hann inte, weeiihåå, så vi får göra det på onsdag istället.
 
Matteprovet gick bra fram till typ sjätte frågan... En stund. Sen ba "vänta.... woooooo jag kom på det!!!" och då blev jag gladeliglad. Hahahah ni fattar säkert inte men det kändes rätt så najs. Frågan är bara om det var rätt, men det verkade som att jag fick rätt svar i alla fall så är bara att hålla tummarna!!!!
 
Annars då? Min söndag spenderades till större delen av matteplugg, skitkul............ Var även nere i centrum och kollade på julmarknaden men det var inte något som var värt att se så vi gick och köpte gran istället ♥ Nu är jag taggggggad på julafton, bara en vecka kvar hörni!!!!

Ska till Stinsen med mormor och lillebror runt fyra om allt går som planerat, har egentligen köpt alla julklappar men kanske hittar några till så valde att följa med ändå, hihi. Fram tills dess tänkte jag smått börja dekorera pappas hus med julsaker, wiiiie. Ni får ha en bra måndagseftermiddag/kväll!
Publicerat den / FotoLivet i Sverige;

are we the same? how does it feel?

hääääääär får ni äntligen en bild på min och min brorsas otroligt ståtliga pepparkakshus ✌

Hejsan allihop,
hoppas er lördag har varit bra! Min har väl varit lite sådär. Har varit i stallet, vilket alltid är roligt, men har också behövt plugga matte, meh. Är så jävla tråkigt att sitta och räkna matte hemma, men just nu fattar jag ganska mycket av det vi gör så det känns ändå helt okej. Hade däremot hellre sysslat med något annat en lördagkväll som denna, men vad gör man inte för betygen........... Haha, närå, men nästan.

Ni kanske har märkt att jag har ändrat om lite i designen? Ser i princip likadan ut, men tröttnade lite på den gamla bakgrunden och så gjorde jag om headern en aning. Har också lagt till ramar på menyn och inläggen, hihi. Vi får väl se hur länge den håller i sig, brukar ju byta design sisådär varannan vecka, haha.

I alla fall, min inloggning är fortfarande låst och vet inte alls hur lång tid det kommer ta, men ska försöka uppdatera så fort det händer något mer, wiiiiee. Nu ska jag, efter allt matteplugg, ta och varva ner framför tvn och fasa inför morgondagen med allt plugg i spanska, engelska och matte som måste göras.... Vet inte alls när jag ska hinna med det för ska på julmarknad i centrum med mamma imorgon och sen kanske vi ska hitta gran, så det är liiiiiite tajt men det ska nog gå whooopp!

Ha en bra lördagkväll allesammans!
Publicerat den / FotoLivet i Sverige;

försökte logga in på gozapp och fick detta meddelande

Eeeeeeeeeeeep! Har kunnat logga in tidigare i veckan och då sett min ansökan, men nu kan jag inte ens logga in, vilket jag ser som positivt eftersom det måste betyda att min ansökan bearbetas just nu i USA!!!!
Publicerat den / Livet i SverigeUSA-tagg;

gotta tell the world how i feel about you

Ledsen för den sega uppdateringen, men livet har liksom gett mig andra saker att tänka på så har inte riktigt prioriterat bloggen. Men men, sånt händer och det finns inte mycket att göra åt det. Hur som helst, allt bra med er?  Själv mår jag super, trots att jag sen i tisdags haft en massa plugg och ett spanskaprov samt en färdigställning av vår affisch i medieproduktionen, men å andra sidan har jag också dekorerat pepparkakshuset (som jag för övrigt gör ett bildreportage om i fotokursen, hihi) och haft en väldigt behövlig sovmorgon, så det har jämnat ut sig.
 
Ska alldeles strax ta tag lite i matteplugget, har prov på måndag om ekvationssystem och allt det där, det känns inte alltför svårt så jag hoppas det går bra. Måste även börja titta igenom bilderna för reportaget men har 487 stycken så njaaa.... Det får nog bli på lektionen imorgon, haha!
 
Idag var sista riktiga torsdagen i skolan för i år, känns helt sjukt. Har julavslutning om exakt en vecka, ska bli sååååå skönt att slippa tänka på alla arbeten under lovet. Längtar så otroligt mycket till jul, ni anar inte. Kan inte ens tänka mig hur jag kommer känna om ett år, värsta amerikanska julen och allt. Ååååååååhhhh det kommer bli bäst ♥

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg kommer det inte att bli så mycket uppdatering om USA förrän jag vet att min ansökan har skickats vidare för letande av familj, eventuellt att jag måste komplettera ytterligare, så kommer förmodligen bara bli vardagsinlägg ett tag framöver. Tycker dock inte att det gör någonting, det är ju alltid kul att kolla tillbaka senare, hehe...
 
Nu väntar matteboken, ciao!
Publicerat den / FotoLivet i Sverige;

säger godnatt med denna perfekta videon

Adam Levine alltså ♥
Publicerat den / Livet i SverigeMusik/Videor;

no matter where i'm at, no matter where i go, i'll be singing for you on the radio


Hejsan folket!!!
Idag var en speciell dag, hade nämligen Tibble/Åva-kampen efter lunch, återkommer till vad det betyder alldeles strax (eller så fattar ni kanske tack vare bilden här ovanför). Håller just nu på med att baka pepparkakshus, som inte är ett "hus"hus utan det är ett höghus, wiiiee. Det kommer nog bli ganska awesome.

Så... vad är då denna Tibble/Åva-kamp som är så stor i trakterna kring Täby Centrum? Jo, ni förstår... Det är typ THE händelse of the år. Som man hör på namnet är det en kamp mellan Tibble och Åva - två av alla gymnasium i Täby kommun. Hela grejen går ut på att de två skolorna möts i olika sporter och sedan finns det en segrare. Sporterna brukar oftast vara desamma och i år var det volleyboll, basket, innebandy, handboll och fotboll. Jag spelade inte själv men det är ju alltid kul att se när skolans lag är överlägsna och hjälper oss att ta hem pokalen, hehehhehe. Go Tibble!

Om man tänker efter så skulle man kunna jämföra denna dag med high school-spiriten i USA för det är ungefär samma känslor som kryper fram. Det där hatet mot det andra laget som man egentligen inte har någon anledning att hata. Lyckoruset när matchen avgörs och ens egna lag står som segrare. Samhörigheten alla får genom att heja på sitt lag tillsammans. Ååhhh alltså ni anar inte hur mycket det fick mig att tänka på USA och att jag nästa år kommer att uppleva det här om och om igen, i flera olika sporter under årets gång. Om det är grymt här hemma vill jag inte ens tänka på hur mycket grymmare det kommer vara där borta, blandat med high school-livet och alla nya vänner och intryck. Jag vill bara åka nuuuuuuu!

Nu fick ni en liten mer detaljerad inblick i mina tankar kring USA, känner att det har varit lite ont om dem den senaste tiden. Ska försöka få in lite såna inlägg här och där när jag känner att det är något som jag verkligen längtar efter, men vi får se när och hur det blir. Nu tänkte jag i alla fall ta och fortsätta med pepparkakshuset, hoppas er tisdag har varit lika grym som min!
Publicerat den / Livet i SverigeUSA-tagg;

the bestest bros are back, wiiieee i love it


Glömde lägga upp den här videon och sen såg jag att Alice hade lagt upp den på sin blogg, mennnnnnnn äsch det är en av de bästa videorna just nu just för att den gör mig så glad (plus att de är så. jävla. snygga. jag dör. sen behöver vi ju inte nämna Nicks totalt failade telefon... HAHAHHAHAHHA) så den får åka upp här ändå.


I alla fall, the Jonas Brothers är nu officiellt tillbaka i TV-rutan och jag kunde inte vara gladareeeeee. Var helt besatt av dem 2008-2010, men efter deras senaste album (som släpptes på min fjortonårsdag!!!!!!) hände det inte så mycket.. Kollade i och för sig på deras två shower JONAS och JONAS: LA på DIsney Channel, men det var inte riktigt samma sak. Nu är hur som helst mina finaste killar tillbaka igen och jag ser verkligen fram emot att få höra deras nya material. Blir det någon turné av det hela så hoppas jag kunna gå när jag är i USA, eventuellt innan jag åker eller när jag har kommit hem, om det nu skulle dröja så länge. Ååååååhhhh de är verkligen bäst ♥
Publicerat den / Livet i SverigeMusik/Videor;

Det finaste jag någonsin sett.

Jag gråter. Finaste videon från en av världens finaste dagar för snart sju månader sen.Jag har inga ord. de är så jävla perfekta tillsammans, åååhhhh. Tiovanna for life ♥
Publicerat den / Livet i SverigeMcFlyMusik/Videor;

girls step up to the party, grab a boy and move your body

Kommer nog inte bli så mycket uppdatering om USA på ett tag, så det blir nog mest vardagsinlägg tills jag hör nåt mer. I alla fall, har precis ätit pizza och blivit färdig med lussebaket hos faster. Någon som vill smaka på våra gigantiska lussebullar? ;) De blev sjukt stora men äsch, det är bara gott!
 
Nu ska vi kolla på Så Mycket Bättre - det är ju Darins tur idag, wihu! Vi hörs.
Publicerat den / Livet i Sverige;

don't you think i was too young to be messed with? the girl in the dress cried the whole way home

Hej därute i vintermörkret! Här sitter jag och obsessar över Glee, hehehehe låg lite efter så jag hade tre avsnitt att kolla på, varav jag nu har sett ca 1,5...... hihi. Ska senare även titta på senaste avsnittet av CSI: NY och imorgon blir det nog ett till eftersom det sänds i USA inatt. Wihu.

På tal om USA, har inte hört någonting från Explorius så antar att den fortfarande ligger och väntar på godkännande hos ICES. Hoppas jag får höra något innan jul så den blir extra rolig, hehe. Hur som helst, har även ändrat om lite smått i kategorierna, tog bland annat bort den som hette "Musik" och bytte ut "Road to America" till "USA-tagg" istället, det kändes bättre. Nu blir det nog lite lättare att hitta på bloggen för alla kommande utbytesstudenter också.

I alla fall, imorgon efter stallet ska jag in till stan och min faster och baka lussebullar ♥. Sen på söndag kommer pappa och lillebrorsan in och så går vi alla fyra på julmarknad, åååhhh vad mysigt det kommer bli. Ska ha med mig kameran så jag kan fota inför mitt repotage i fotokursen som ska handla om julförberedelser hade jag tänkt. Blir det inte det så fotar jag nog min kissemisse om livet som katt, hahah.

Nä hörrni, nu ska jag fortsätta kolla på Glee, vi hörs!
Publicerat den / Livet i Sverige;

det är den tiden på året igen...

Hejsan allihopa i snöovädret! Den här dagen har inte varit något annat än kaos kaos kaos. Mitt tåg var inställt imorse så fick stå i tjugo minuter och vänta på nästa, trodde jag skulle komma försent till spanskaprovet men det visade sig senare att min lärare också var sen så hon kom inte förrän vid nio, 40 minuter efter att lektionen började. Så vi fick göra ena delen av provet idag och ska göra skrivdelen på måndag, super...

Hur som helst, dagen har i stort sett endast bestått av konstant uppdatering av SL-appen för att få reda på hur mycket av deras trafik som är inställd. Just nu är alla bussar inställda och det går bara två tåg i timmen istället för fyra. Har ingen aning om hur eller när jag kommer komma hem, hahahhahaha. Det är väl bara att ställa sig och vänta och hoppas på att det kommer något tåg. Det ska jag göra sen, men först ska jag förbi Täby C en sväng för att köpa nya pluppar till mina hörlurar eftersom jag tappade en av mina idag. Hörs!
Publicerat den / FotoLivet i Sverige;

de åtta ord som kan förhöja lyckan till max

Jag är glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad! Det jag har väntat på i två månader har äntligen inträffat; min ansökan har skickats iväg till USA! Min amerikanska organisation ICES måste dock godkänna den först innan något annat händer, jag hoppas bara att det inte dröjer alltför länge. Sen verkar det som att jag inte kommer kunna logga in och kolla framskridningen av min ansökan????????!?!?!?!?!? Verkar lite konstigt tycker jag, de som är borta i år kunde ju det (???) men ajaaaaa det löser sig nog. Får helt enkelt vänta och se. 

Igår beställde jag den bästa julklappen EVER och idag har jag beställt ytterligare en, hehe. Har blivit vädigt mycket sånt den här helgen men jag är faktiskt riktigt glad över den ansträngning jag gjort i år. Har nog aldrig varit så insatt i julklappshandeln tidigare, men det är sååååååå mycket roligare att ge bort saker än att få.
Publicerat den / Livet i SverigeUSA-tagg;

ansökan inskickad (igen....)!!!!

Sådäääääääääär! Jag har kompletterat med de sista bilderna så nu har jag skickat in min ansökan igen, wooooo! Uppdaterade även lite i mitt brev, så nu känns allt mycket bättre än förut. Åååhhh hoppas Explorius kollar igenom den igen imorgon och skickar den vidare, tAAAGGGGGG!

Nu ska jag ut på promenad med mamma i det fina vädret, ska ta med kameran så kanske laddar upp lite bilder sen. Ha en bra söndag allihop!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

if you're filled with affection you're too shy to convey

Idag vaknade jag ovanligt tidigt, brukar ligga och dra mig till kvart över tio men idag gick jag upp vid halv nio, vet inte alls vad som hände där, haha... Hann alltså med att titta på första avsnittet av julkalendern, och hittils verkar den inte svika i alla fall. Men det återsrår väl att se, heh.

Hur som helst, kameran fick följa med till stallet, dels för att fotografera mig snabbt för min ansökan men även för att fota mamma i stallmiljön inför mitt repotage i medieproduktionen. Kom hem med en hel drös bilder att välja mellan, hoppas bara att de inte är alltför dåliga... Stall och bra ljus går väl inte riktigt ihop, om man säger så.

Har förutom att ha varit i stallet fått upp alla ljusstakar samt de flesta juldekorationerna här hos mamma så nu är allt übermyyyyysigt! Åååhhh vill ha jul nununu! På tal om jul, beställde tiiare några enkla julklappar till mamma, pappa, brorsan och faster, hoppas bara de är så bra som de verkar för då kommer allt att bli aweSOME.
Publicerat den / FotoLivet i Sverige;

Follow on Bloglovin

Stockholm


McArthur, CA


Hannah 19
STOCKHOLM


Under läsåret 2013/14 var jag utbytesstudent i McArthur i norra Kalifornien i USA, och nu är jag hemma igen för att återgå till den svenska vardagen.

När jag kan, försöker jag att här på bloggen skriva om tiden efter USA. Om du känner för att hänga med är det bara att följa mig här!