det här med individuella val...

Börjar få lite smått panik. Nästa fredag ska jag ha valt mitt individuella val för trean (vilket ju blir läsåret 14/15 eftersom jag åker iväg nu i höst), men jag har absolut inte en endaste aning om vad jag ska läsa. Trodde att jag kunde vänta med att välja till nästa år, men tydligen ska jag välja redan nu. I alla fall, valet jag gjorde för ett år sen var mycket lättare då jag varit inställd på Fotografisk bild 1 sedan innan jag började på gymnasiet, men i år är det inte fullt lika lätt.
 
Alla mediarelaterade kurser (förutom Film- och TV-produktion) som jag vill läsa ingår redan i mitt program, så alltså kan jag inte välja dem. Jag står därför och väljer mellan Historia 2, Samhällskunskap 2, Internationella relationer, Sociologi och i brist på annat även Film- och TV-produktion. Har ingen aning whatsoever och det är inte så lång tid kvar nu, så måste bestämma mig snart. Å n g e s t.
 
Vaaaaaaaaaaaad ska man välja?!??!?
Publicerat den / FotoLivet i Sverige;

two hundred days

Avresedatumet är inte exakt och det lär nog inte stämma, men hur som helst så är det i alla fall runt 200 dagar kvar till US of A, taaaaaagggggg!!!
Publicerat den / Livet i SverigeUSA-tagg;

and i'm like "yeah, everything you heard is true, everybody knows i'm hung up on you"

ÅÅÅÅÅÅHHHHHH DEN UPPKOMMANDE NYA SINGELN ÄR SÅ BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Gråter nästan. De är så perfekta. Ryans röst. Melodin. Beatet. Är kär. Albumet lär vara underbart. Saknar dem mer än nånsin.
Publicerat den / Livet i SverigeMusik/Videor;

ryan, jamie, ian and nash - also known as hot chelle rae

HCR skrev på sin facebook igår att de ska släppa ny musik vilken dag som helst och de har lagt upp nya bilder från vad jag antar är en photoshoot inför deras kommande album. Är sååååååå taggad på nytt material!!!!!! Är runt 1,5 år sen som Whatever släpptes, så kräver i stort sett ny musik hahah.
 
Om det är ett band som jag verkligen måste(vill) försöka se när jag är i USA så är det definitivt Hot Chelle Rae!! Såg dem i Studion i april förra året, men att se dem flera gånger är ju inte helt fel. Blir det inte HCR så hoppas jag att det blir Taylor Swift eller Demi Lovato i alla fall. Skulle ju vara grymt att se ännu fler men kommer ju trots allt att vara där för skolan och inte för konserterna, så vi får helt enkelt se hur det blir.

Här under är i alla fall bilderna som finns på deras facebookprofil, Ryan<33333333333333 (han är så jävla snygg!!!!?!!?!!!?! åhhhh får ångest pga vill träffa/se/krama denna perfekta människa nuuUuuUUuuUuu)

Publicerat den / Livet i Sverige;

long live the reckless and the brave

Vaknar varje morgon i hopp om att se ett mejl angående min ansökan på skärmen på iPoden, och blir lika besviken varje gång det inte kommit något. Samma sak varje gång jag får ett mejl och det inte kommer från ICES eller Explorius. Uppdaterar typ inkorgen minst åtta gånger per dag, men det kommer ju aldrig någooooooooooot. Börjar bli lite smått galen tror jag, hahaha. I alla fall, det känns som om det borde hända något snart, frågan är bara när... Vill få information nuuuuuuuuuu!
 
Idag snackade jag och Vickan om hur fort tiden har gått och att det känns som igår då man läste om hur de nuvarnade utbytisarna hade varit iväg i en månad, två månader, tre månader... Och nu är det i princip bara fyra månader kvar av deras år, vilket känns helt sjukt. Snart är det vår tur! Och om ett år kommer det vara vi som bara har fyra månader kvar, vilket känns så himla konstigt. På tal om konstigt: hela det här känns fortfarande väldigt overkligt. Om sju månader kanske jag befinner mig i en värdfamilj någonstans i USA. Kanske har jag redan börjat high school. Kanske är jag på Soft Landing Camp i New York. Kanske har jag inte åkt än.
 
Det som kommer ske härnäst (ifall godkännandet dröjer nån månad till) är i alla fall att jag och Vickan ska på Get Ready-mötet på Norra Real den 6e februari! Våra föräldrar följer med och temat är "En tonåring utomlands", har jag för mig. Kommer alltså få reda på lite mer om vad det är som gäller, hur man beter sig och vad man har för rättigheter och friheter osv. Är det enda mötet, förutom det obligatoriska senare i vår, som jag kommer gå på, tyckte inte att de första två lockade speciellt mycket.
Publicerat den / Livet i SverigeTankar/ÅsikterUSA-tagg;

if these sheets were the states and you were miles away i'd fold them end over end to bring you closer to me

Det här är nog en av mina absoluta favoriter från All Time Low just nu, den är ju bara SÅÅÅÅ HIMLA BRAAAAAA!! Tycker lyrics-videon är lite söt också, eller vad säger ni? hihi.
because i don't sleep at all without you pressed up against me, i settle for long distance calls, i'm lost in empty pillow talk again
Publicerat den / Livet i SverigeMusik/Videor;

jävla skitäckelcpidiot announcement

Vill bara skrika rakt ut för det som jag och Mindy hade planerat in i april kommer nu inte att hända. Varför oktober?!?!? Är ju inte ens hemma dåååååååååå. Sämst :( I sommar hade funkat men hösten är ett big no no.
 
Aja, finns väl en mening med det hela. Nu kan jag, istället för att lägga ut 400 kr som det hade kostat, spara undan pengarna till USA istället ✌ 
Publicerat den / Livet i Sverige;

det är du som väljer, så var noga med ditt val

Ja alltså... Vad ska man säga. Bloggade om att jag sög på att blogga och sen fortsätter jag att suga i typ en vecka dagar till... Hihi. Nåväl, har mina orsaker så skitsamma. Onsdagen sög i alla fall och humöret låg på botten exakt hela dagen, sen skedde det en del saker när jag kom hem också så tillslut bröt jag bara ihop. Orkade inte mer. Mår i alla fall bättre nu och har haft en väldigt bra helg så samlar nya krafter inför nästa vecka.
 
Torsdag och fredag var väl rätt så händelselösa, mest skola och serietittande som vanligt. Lördagen bjöd på iskall kyla, stall och senare på kvällen bio och middag med finaste faster. Såg "Mammas Pojkar", den var... annorlunda. Sov även över där och idag har jag inte gjort så mycket mer än att ha gjort klart spanskan till nästnästa vecka vilket känns ganska så najs, och så har jag bakat bullar med pappa. De blev sååååååå goda ♥

Tycker såna här inlägg är lite värdelösa men nu har jag ju varit frånvarande så pass länge så det kändes behövligt. Ska försöka hålla uppdateringen uppe men just nu händer det ingenting alls på USA-fronten och mitt liv är väl inte sådär jätteintressant (haha) så vi får se hur det blir, hehe. Snart ska jag ta en dusch, plugga lite matte och kolla på några avsnitt av Bones innan jag ska sova. Perfekt avslut på veckan om ni frågar mig.

Några bilder från veckan. Hittade världens snyggaste skor!!!!! Kollade på älskade Bones (Hodgins<33333333333333333). Vaknade upp igår till MINUS TJUGO GRADER och ville inte alls ut. Bullarna som jag gjorde med papi idag ♥
Publicerat den / Livet i Sverige;

every time i touch that track it turns into gold

Effektivare bloggare får man ju leta efter. Har inte bloggat på riktigt sen i fredags kväll, så vad har jag gjort sen sist? Jo, chillade väl mest hemma i helgen. Blev inget med girlsen i lördags och i söndags gick jag omkring i pyjamas hela dagen (så skönt!) och igår och idag har jag väl bara haft fullt upp med skolan. Stannade kvar med Victoria igår och pluggade spanska i 1,5 timme eftersom vi inte orkade jobba på lektionen hahaha. Har ett häfte som ska vara färdigläst och redo för inlämning nästa vecka, har jag sagt vilken bra tidsplanerare vår lärare är?? Helt sjukt att vi får ett häfte på typ 15 sidor att läsa + svara på frågor om + 200 glosor(!!!!!!!!!!!) som ska göras klart på TVÅ VECKOR. herregud tror hon att vi inte har några liv ellerrrrrrrrrrr
 
Aja, är väl bara att bita ihop och plugga gärnet för är ju trots allt bara en termin kvar med spanskan nu wiiiiieeehhhhh!!!!! Ska bli såååååå skönt att slippa det sen. I alla fall, idag snöade det igen, mysiiiigt. Blir så glad när den kommer, speciellt nu eftersom jag inte vet än ifall jag kommer hamna nånstans där de inte har snö så får uppskatta den medan den är här, haha. 

Näe, nu tänkte jag ta och svara på några ytterligare frågor inför spanskan. Ha en bra tisdagskväll!
Publicerat den / Livet i Sverige;

50 stater på 3:43 minuter

Har spenderat en liten del av dagen åt att lära mig alla staterna i USA en gång för alla och var de ligger någonstans, och nu så!!!! Kan alla 50 och jag hoppas det sitter i till jag åker, skulle ju vara ganska så najs haha!

Kan ni alla stater och deras positioner? Är inte så svårt egentligen, inte ens de på nordöstra kusten när man väl fått in det hihi.
Publicerat den / Livet i SverigeUSA-tagg;

året tvåtusentolv

 Fortsätter på samma spår som förra året och kör på en årsresumé i bilder från 2012. Here we goooo!

Januari
Fick katalogen om individuellt val inför tvåan och fick ångest av alla valmöjligheter. Köpte nytt fodral till SL-kortet och köpte en ny underbar vårjacka. Busade med katten och fotade honom otaliga gånger.
 
Februari
Spelade bowling på friluftsdagen med Mindy och Victoria. Bestämde mig äntligen för vilka kurser jag skulle välja. Köpte batterigrepp till D90:n. Hade CSI: NY maraton.

Mars
Slängde ut pepparkakorna till rådjuren. Fick äntligen mina älskade McFly-skivor. Köpte One Day och Taylors Speak Now: World Tour Live på CD+DVD. Red ut med hästarna. Färgade håret brunt igen efter tre månader som rödhårig. Såg The Hunger Games på premiärdagen.

April
Såg Hot Chelle Rae live i Kulturhuset med Olivia. Åkte till London med mamma och faster. Såg världens bästa band live. Ja, McFly alltså. Gick på Camden Market. Matade duvor i Hyde Park. Åkte i London Eye.

Maj
Åt Twister på Arlanda. Hälsade på Terese i Piteå. Läste en av världens bästa böcker ute i solen. Bakade bullar men failade stort då jäsningen sket sig.

Juni
Var på RixFM Festival i Stockholm med bästa tjejerna. Såg bl.a. Agnes och Danny live. Hängde på Skeppsholmen vid vattnet och väntade på bussen i en busskur. Åkte till Grönan med Terese under hennes besök. Fyllde sjutton och firade med hemgjord jordgubbstårta. Hängde på Allsång på Skansen med tjejerna. Såg Agnes live igen.
 
Juli
Drog till Kolmården över dagen med tjejerna. Såg delfinshowen två gånger och åkte safaribanan x2. Hade oseriös photoshoot i Norrköping i väntan på tåget hem. Var på Allsången igen och såg bl.a. Loreen och Norlie & KKV. Hade filmkväll med Moa.
 
Augusti
Vann massvis med godis på Liseberg. Pappa köpte ny kamera, wihey. Träffade älgar på en älgpark i Småland. Var i Köpenhamn. Fortsatte inreda mitt rum hos pappa. Skolan började igen och vi åkte till stan med klassen.

September
Tog med kameran till skolan för första fotouppgiften. Köpte nytt USB-minne. Hade skolfoto som visade sig bli så dåligt att det är skrattretande. Intresset för ett utbytesår letade sig fram igen och beställde katalogen från Explorius. Firade mormor med tårta. Hängde på Subway på Stureplan med girlsen i väntan på teaterföreställning med skolan. Hade friluftsdag och gjorde upp en brasa. Var även på intervju hos Explorius.
 
Oktober
Blev accepterad hos Explorius!!! Åt Chillbox (frozen yoghurt) för första, andra, tredje gången... Hade med kameran till skolan igen. Fick hem mitt acceptbrev och svarskort. Fick mitt Pioneerpack från McFly efter 18 månader (</3). Fotade självporträtt till min ansökan. Köpte nya ljusslingor till mitt rum. Tog min sista hepatitspruta och vaccinerade mig mot hjärnhinneinflammation.
 
November
Bakade kakor med Terese som var på besök. Köpte vinterns första lussebulle. Åt Chillbox för typ åttonde gången. Hade med kameran till skolan igen för fotografering inför ansökan. Hade våffellunch med kusinen.
 
December
Fotades i stallet för min ansökan. Passade även på att fota för reportaget i medieproduktionen. Tog en promenad med mami och hade med kameran. Bakade pepparkakshus med lillebror. Fotade mig och kissen för min ansökan, gulleplutt<3. Bakade lussebullar med faster. Bakade sedan egna. Fotade alla julklappar.
 
Allt som allt har nog detta året varit ett av de bättre, trots alla upp- och nergångar. Det har nog inte varit det bästa, men det var inte långt ifrån. Vi får se vad 2013 har att bjuda på, kanske blir det det bästa året någonsin?
Publicerat den / Livet i Sverige;

you make me feel like i've been locked out of heaven

Hej finisar! Gick upp vid tio imorse eftersom jag hade sovmorgon och fick då reda på att vi skulle ha skridskor på idrotten, så fick åka hem till papi innan skolan eftersom de var kvar där sen förra gången. Fick skjuts av mormor (som bor hos mami ett tag framöver) då hon ändå skulle åka iväg, så behövde inte stressa vilket var skönt. Sen hade jag bara matte och idrott innan det bar av hemåt mot centrum för att handla. Är überskönt att det är fredag imorgon wiii! (Tacos till middag!!!) Sen på lördag kommer nog tjejerna över och vi får se vad vi hittar på. Har massa Wii-spel och singstar vi kan spela, haha. Blir säkert lite matlagning också, men ska bestämma mer imorgon så vi får se hur det blir hehe.
 
Har förresten skickat in en jobbansökan idag till caféet nere i centrum, och igår skickade jag in en ansökan om sommarjobb på Gröna Lund. Imorgon ska jag posta en till ansökan till ett café i Täby Centrum och i mars blir det ännu mer ansökanden för sommarjobb i Stockholm om inget av dessa nappar. Måste ju få ihop pengar till USA på nåt sätt, är åtta månader kvar så börjar bli lite smått stressad haha :(
 
Ska förresten färdigställa årsresumén nu när jag har tilgång till alla bilder, så den borde komma upp snart!
Publicerat den / Livet i Sverige;

i think this might be it for us, blow me one last kiss

Känner mig helt slut efter den här dagen. Klev upp 6:50 och har i stort sett varit igång ända sen dess... Hade som vanligt åtta timmar skola från 8.20 till 16.20 så när jag äntligen satt på tåget hem kändes det så himla skönt, vet inte ens hur jag orkade ta mig igenom hela dagen. Nu har jag precis ätit middag och sitter nu i min älskade zipperall i sängen och bara degar. Har sovmorgon till 12.10 imorgon och det ska bli såååå skönt!
 
Annars har det inte hänt så mycket. Fick ett mejl från Julia tidigare och trodde det hade nåt med min ansökan att göra men det var bara någonting om att "Brasilien på besök i Sverige". Blev fett tagg först men sen ba nääää :(:(:(:( Aja, det borde ju ske någonting de kommande månaderna så är bara att hålla ut. Har inget mer att säga, men jag hoppas er onsdag varit bra! Byyyeee!
Publicerat den / Livet i Sverige;

det absolut finaste jag sett. någonsin.

Tom Fletchers "groom-speech" till de inblandade i hans bröllop är det vackraste jag någonsin sett. Att en människa kan vara så himla perfekt förstår jag inte. Han är bara så sjukt fin och underbar på alla jävla sätt. Ljuger inte när jag säger att jag låg i sängen och grät igår när jag tittade på det. Försök själva att titta på detta och inte brista ut i tårar. Det är omöjligt.
 
Det som gör det så himla speciellt är hur han har använt McFlys egna låtar och skrivit om texterna. Började gråta redan när jag hörde första noten för då visste jag att det här var någonting alldeles speciellt. Hade i och för sig inte kunnat ana precis HUR speciellt det var, men det räckte. När jag kom till delarna om hans syster, mamma och pappa och killarna själva låg jag nästan och hurklade för herregud tror aldrig jag tidigare skådat en man som ligger på samma nivå som Tom, när det gäller allt. He's one of a kind. Kommer nog bli tuft för min eventuella blivande man att mäta sig med detta, det är jag säker på. Åååååh är så himla avundsjuk på Giovanna, hon är verkligen världens lyckligaste tjej. Thomas Michael Fletcher ♥

Publicerat den / Livet i SverigeMcFlyMusik/Videor;

maybe we got lost in translation, maybe i asked for too much, but maybe this thing was a masterpiece 'til you tore it all up

Hejsan hejsan! Dagen började lite segt, skulle ju åka in på träffen men försov mig så kom ca en timme sent... Hehe. Kändes lite konstigt först men dagen blev ändå väldigt lyckad! Mötte up allihop strax efter två på Espresso House på Östermalm och sen satt vi där till typ... fyra? Kommer inte ihåg men aja. Senare följde vi med de som skulle ta tåget hem till centralen, innan vi skildes åt, sa hej då och jag hoppade på tunnelbanan och sen tåget hem. Hade inte ätit sen typ halv ett så var jätteglad när jag äntligen kom hem och såg att pappa hade fixat lasagne till middag, hihi. 
 
Nu sitter jag i min säng hemma hos mamma efter att ha tagit en varm dusch, och hatar tanken på att jag behöver ställa alarmet på 6:30 imorgon bitti efter att ha gått upp mellan 11 och 13 nästan hela lovet. Har somnat runt fyra så hoppas verkligen inte att jag fortsätter med det ikväll för då kommer jag aldrig orka skolan imorgon. Bläää.
 
Bild från idag på Louise, jag, Linnéa, Alice och Alexandra (ser ni att vi står utanför Manhattan? hihi). Jag ser förjävlig ut men, ehhh, bjuder väl på den, eller nåt...
Publicerat den / Livet i SverigeUSA-tagg;

will you call my name as you walk on by?

Dagen har spenderats i Stockholm med Victoria. Vi har upptäckt ställen vi aldrig varit på och tagit en spontan bussresa till Nacka Forum, bara för att. Har haft en toppendag med en fin vän och fick chansen att använda min nya jacka, så jag är glaaaad. Hittade en skrivtavla på Granit som jag tänkte ha här hos pappa för att skriva upp inlämningar, läxor och prov i skolan den här terminen. Har en känsla av att den kommer vara ganska fullproppad med sådant.

Kom hem för ca en timme sen och har nu ätit middag samt satt upp tavlan. Har förresten inte hört något nytt på USA-fronten på flera veckor och börjar undra vad det är som pågår... Tar det så här lång tid att gå igenom en ansökan? Antar väl det. Hur som helst, är fortfarande ovetandes om allt som rör mitt år, så än så länge har jag tyvärr inget att avslöja, men snart kanske! Nu tänkte jag i alla fall göra fruktsallad innan klockan blir för mycket, hihi. Ha en bra fredagkväll så hörs vi!
 
Glad Hannah i Nacka Forum i eftermiddags
Publicerat den / Livet i Sverige;

all i need is a beauty and a beat

Har hängt i stan ett tag idag för att umgås med faster, så möttes upp på Odenplan och sedan gick vi hem till henne för att senare gå till Västermalmsgallerian innan jag mötte upp pappa för att ta bussen hem. Hittade jackan i förra inlägget på rea på MQ (70%!!!) samt en annan stickad tröja som var helt underbar. Gjorde av med över 600 spänn men med tanke på att det skulle kostat över 2000 utan rean är jag supernöjd! Jackan är en sån som jag alltid velat ha men aldrig hittat, så jag blev helt överlycklig när jag såg att det var rabatt. Sen har mina iPod skal kommit också!!! Mamma var över med dom och dom är bäst, speciellt plånboksskalet, hihi.

Det är väl vad jag sysslat med idag. Kändes skönt att komma ut ur huset ett tag och andas frisk luft och göra något. Hoppas kunna somna normal tid inatt också och inte klockan halv fem som de senaste nätterna. Imorgon har jag inget inplanerat så vi får se vad som händer. Tänkte nog göra fruktsallad, var länge sen nu. På lördag börjar ridningen igen och på söndag drar jag till stan för att träffa andra utbytisar, wii! alla fall, hoppas ni haft en bra torsdag!
Publicerat den / Livet i Sverige;

älskipelskar min nya jacka ♥

70% rabatt på MQ, kan inte bli bättre!!!!

Publicerat den / Livet i Sverige;

two thousand and twelve

~i brist på annat gör jag väl också en sån här lista~
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog ju beslutet att åka utomlands ett år som utbytesstudent i sommar, så det gjorde jag väl.

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga nyårslöften. 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Haha, nej.

Dog någon som stod dig nära?
Nej.

Vilka länder besökte du?
England, Danmark, Lettland.

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Egentligen inte. Fler bra dagar kanske.

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
7 april i Hammersmith Apollo där jag äntligen såg världens bästa band live.
 

Vad var din största framgång 2012?
Att jag har blivit mer framåt och tagit ett av mitt livs största beslut.

Största misstaget?
Inget...? Vet faktiskt inte.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Blev förkyld natten innan vi skulle till London samt förra veckan. Immunförsvaret är på topp!

Bästa köpet?
Min blåa underbara väska från Marks & Spencer i London! Älskar deeeen ♥

Vad spenderade du mest pengar på?
Antagligen kläder och CD-skivor.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag och Alice äntligen stod inne i Apollon mittimellan Danny och Dougie och livet kändes hur underbart som helst.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012?
We Are Never Ever Getting Back Together - Taylor Swift, Love Is Easy - McFly, Payphone - Maroon 5.
 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare.

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit spontan och gjort fler planer med finaste vännerna.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Tagit saker för givet.

Hur tillbringade du julen?
Hemma hos mamma med familj och släkt.

Blev du kär i år?
Nej.

Har du sagt ”Jag älskar dig” till någon?
Inte direkt.

Favoritprogram på TV?
Happy Endings, CSI: NY, Glee, Grey's Anatomy, The Big Bang Theory.
 
 
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Jag hatar inte, så nej.

Bästa boken du läste i år?
One Day - David Nicholls, Safe Haven - Nicholas Sparks, Unsaid Things: Our Story - McFly

Största musikaliska upptäckten?
Måste vara Olly Murs (egentligen 2009 men aja).

Något du önskade dig och fick?
iPod Touch. 

Något du önskade dig men inte fick?
Osäker.

Årets bästa film?
Kan inte välja, så The Avengers, The Hunger Games & Pitch Perfect.
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Var hemma och hade middag med familj & släkt. Terese var också där men det hände en del hemska saker som gjorde att hon åkte med ett flyg hem på kvällen.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det säkert.

Hur skulle du beskriva din musikstil år 2012?
Väldigt blandad men egen.

Vad fick dig att må bra?
McFly, vänner, sommar, resor.

Vilken kändis var du mest sugen på?
Hahah va? Aja det var väl väldigt många eftersom jag upptäckte nya hela tiden. Men den största var nog, som alltid, Dougie Poynter ♥
 

De bästa nya människorna du träffade?
Tror inte jag träffade så många nya männiksor... Så svårt att säga, hehe.

Största förändringen hos dig själv?
Modet att flytta hemifrån ett år i sommar.

Hur firade du nyår?
Hos pappas granne och hans familj. Bloggade om det häromdagen, heh...
Publicerat den / Livet i Sverige;

ny design peeps!

Tröttnade på den andra (alla mina ser ju alltid likadana ut...) så kände att jag kör på en förändring i och med det nya året, och jag diggar faktiskt den här sjukt mycket. Den är väldigt stilren men ändå enkel. Grunderna tog jag härifrån men sedan har jag ändrat om lite för att få den att passa mig. Förhoppningsvis stannar den länge, hihi.
 
I alla fall, dagen har mest bestått av surfande och kodande. Ska snart börja på middagen och ikväll blir det nog några avsnitt av Bones. Ska försöka se om nån kompis är ledig imorgon, annars blir det nog serietittande imorgon också, hehe.
 
Har jag förresten nämnt att jag ska på utbytesträff i helgen? Tror jag missat det, haha. Ska i alla fall in till stan och träffa några andra som också ska åka i sommar, det kommer bli kul! Kan dock bara en dag, men det blir nog bra ändå. Är första gången jag träffar dem så är lite smått nervös, men mest tagg!
Publicerat den / Livet i SverigeUSA-tagg;

why does it feel so good but hurt so bad? my mind keeps saying run as fast as you can

Hejsan allihopa! Hade en väldigt trevlig nyårsafton vilket kan ha berott på att planerna inte blev vad jag var inställd på, vilket å andra sidan kändes skönt för då behövde jag inte ha ångest över att ha suttit hemma, hehe. Vi var i alla fall med pappa hos en av grannarna och hans familj, hade faktiskt väldigt kul! Vi åt middag, sjöng Lips (typ som SIngStar fast på Xbox) och så spelade jag lite iPad spel med deras yngsta dotter för att sedan gå ut och titta på alla fyrverkerier. Kanske inte riktigt hur ni andra firade in det nya året, men det funkade för mig, hehe. 

Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lungt och försökt klura ut hur jag vill att det här året ska bli. I alla fall första halvåret, från och med augusti kan ju vad som helst hända. Men den delen tar jag tag i när den kommer, först ska jag göra mina sista månader i Sverige i år så bra som möjligt. Har lite inplanerat redan, som t.ex Olly Murs med Mindy i april och kanske en avskedsmiddag för Vickan (och mig.. hihi) innan hon drar till Nya Zeeland i juli, men det finns ännu mer som får bli spontana grejer. Ska i alla fall försöka bli lite mer spontan i år, men vi får väl se hur det slutar, haha.

Har förresten börjat sätta ihop en årsresumé i bilder om 2012 men har inte tillgång till alla bilder eftersom jag använder två olika kameror så den kanske dröjer tills tidigast söndag. Nu ska jag ta och catcha upp med alla Bloglovin' inlägg jag missat, see yaaaaaaa!
 
Och hörni... I år flyttar jag till USA!
Tumblr_mfg8211b5q1s0xiq0o1_500_large
 
Publicerat den / Livet i Sverige;

Follow on Bloglovin

Stockholm


McArthur, CA


Hannah 19
STOCKHOLM


Under läsåret 2013/14 var jag utbytesstudent i McArthur i norra Kalifornien i USA, och nu är jag hemma igen för att återgå till den svenska vardagen.

När jag kan, försöker jag att här på bloggen skriva om tiden efter USA. Om du känner för att hänga med är det bara att följa mig här!