i can't say hello to you and risk another goodbye

Somnade ganska sent igår eftersom jag låg och läste ut Unsaid Things (Tess kopia alltså) och herregud jag låg typ och grät när jag hade läst klart "Dougie's Secret". Fyfan, att man aldrig ens visste vad som försigick är ett bevis på hur bra han verkligen lyckades hålla allt hemligt. Men fortfarande var det jättehemskt, att min bebis har mått så dåligt fick mig nästan att må dåligt själv... Det är verkligen så mycket som händer bakom stängda dörrar, inom oss, som alla runtomkring inte har en aning om.
 
Hur som helst, idag har jag och Tess spenderat större delen av dagen i stan. Köpte äntligen deluxeversionen av Taylors album RED (lyssnar på det just nu faktiskt!!), en ny väska och en ny påse för mina idrottskläder. Vi käkade lunch på Pizza Hut, för pizzabuffé sitter ju aldrig fel. Sen gjorde vi middag hemma och kollade på Grease innan vi hamnade framför YouTube, där jag äntligen har kollat på de omtalade tvillingarna Jack & Finn Harries, alltså Jack<3333333333. Förstår verkligen vad all hype är om, hihi. Nu sitter jag i sängen och ska kolla på gårdagens avsnitt av Happy Endings, dagens avsnitt av Grey's och sen blir det förmodligen något eller några avsnitt av Bones innan jag släcker ner för dagen.
 
Ska ju förresten göra mitt SLEP-test hos Explorius imorgon, men jag är inte så värst nervös eftersom vi gjorde en hörövning på engelskan för nån vecka sen som var lite mer avancerad än vanligt som visade sig gå förvånandsvärt bra. Läsförståelsen kommer säkert inte bli några problem heller, haha. #confidentbastard

Nä hörrni, nu blir det en massa serietittande, ciaoooo!
Publicerat den / AnsökningsprocessenFotoLivet i Sverige;

"training for the ballet, potter?"

Hänger framför tv:n och kollar på Hemligheternas Kammare med Terese och äter kakor och dricker mjölk, mumsigtttt.
 
Har idag varit hos läkaren och fått papperna underskriva, men stötte på lite problem angående vaccinationerna så måste till skolsköterskan på måndag för att komplettera. Kan alltså inte skicka in ansökan den här veckan som jag trott, utan det får bli tidigast tisdag... :(
 
I alla fall, sen var vi och fixade två vaccinationer i Täby Centrum och sen hängde jag och Trss där en stund medan mamma kollade på annat. Efteråt åkte vi och handlade och sen bakade jag och Tess chocolate chip cookies, vilket är vad vi äter just nu ✌
 
Har varit en bra dag allt som allt, och imorgon bär det av till stan om inte vädret är alltför illa. Höööörsssss!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

if fools were meant to fuck you, then why do fools fall in love?

Tjäääänare. Händelselös dag idag, har bara varit in till stan en snabbis för att fixapersonbevis på engelska hos Skatteverket, annars har jag i princip inte gjort nånting. Ska alldeles strax fixa i ordning lite inför Tess besök, annars tänkte jag väl mest chilla tills det är dags att åka till Arlanda, haha.
 
Håller på att fixa lite med ansökan, efter läkarundersökningen imorgon är det i stort sett fullständig och redo att skicka in, whoop! Det enda som egentligen saknas är poängen från SLEP-testet, vet dock inte om jag kan skicka in ansökan utan att ha laddat upp det, men vi får se. Annars skickas ansökan inte in förrän tidigast torsdag eftermiddag, hehe.

Naejjj, nu tänkte jag ta och städa lite samt fixa i Tereses "rum", hörsssss.
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

first time i saw her she was standing in line holding a book about compatible signs

Idag har varit en sån där dag som har varit bra men ändå seg på sitt sätt. Vaknade imorse när klockan stod på 11.33 och orkade inte gå upp, men sen när jag gick ner såg jag att den egentligen var 10.33 (vintertid you know), det gjorde mig glad för det betydde att jag inte sovit bort hela dagen. Så tog en dusch och sen hade jag absolut ingenting att göra... Oavsett vecka så suger söndagar alltid mest.
 
Tillslut bestämde jag och pappa oss för att dra ut och övningsköra, så då gjorde vi det. Var även ute och fotade lite samtidigt eftersom jag har fotoläxa över lovet, fick faktiskt en del bra bilder. Sen bar det av hemåt igen för att göra middag innan vi skulle iväg till mamma. Sen dess har jag i princip inte gjort någonting. Har sökt jobb för fjärde gången sen sommaren tog slut... Det första var det 18-årskrav på (...) och de två andra har varken svarat ja eller nej. Rätt snällt, jarå.

Hur som helst, igår kväll bestämde vi oss för att kolla på Inception, hade inte sett den innan (fastän den har varit ute i typ två år, haha) och den var ganska svår att hänga med i i början men framåt slutet var den hur jävla grym som helst. Älskar Leonardo DiCaprio ååååhhhh<333333 Oavsett hur gammal han än må vara så kommer han alltid vara en av de snyggaste människorna på denna planet, fullt seriöst.

Anywayyyyy, imorgon ska jag och mami till Skatteverkets kontor så jag kan fixa det där personbeviset på engelska som amerikanarna helt plötsligt kräver för att min ansökan ska bli giltig, och på kvällen bär det av mot Arlanda för att hämta Terese, tiden har ju bara flugit föbi!!!
 
Herrejösses vad mycket text det blev... Oh well, blir väl så när man inte uppdaterar varje dag, hehe. Hoppas ni hängde med
Publicerat den / Livet i Sverige;

note to self:

beställ denna på onsdag!!!!!!
Publicerat den / Livet i SverigeMcFly;

it's not always easy but i'm here forever

Ni är bäst mina fina fina fina vänner ♥
Publicerat den / Livet i Sverige;

den här dagen har verkligen S U G I T apa. på riktigt

Bröt ihop i tårar idag efter matten, har haft för mycket känslor att hantera den här veckan och idag fick jag nog. Matteprovet visade sig gå käpprätt åt helvete och all oro över betygsdokumentet från ICES har verkligen sugit ur all energi ur kroppen. Men men, nu tar jag nya krafter och så får vi se var det slutar.

Fick hur som helst den där jävla underskriften tillslut, men när jag sedan satt på fotolektionen fick jag ett mejl om att de hade uppdaterat visa av dokumenten i ansökan. Vilket tror ni vad ett av dem...? Just det, betygs-helvetes-dokumentet. Men pappa pratade med Explorius sedan eftersom jag har haft sånt strul och de sa att jag ska skicka in de gamla så får vi se om de nekas eller ej. Är väl bara att hoppas..... Var mest ändringar i de dokument som jag redan har fyllt i, känns ju tOppen........... Men som sagt, skickar in dem som de är så får vi se.


Har i alla fall läkarundersökning på tisdag och har även bokat in SLEP-testet på torsdag på Explorius kontor, nervous!!!! Måste även förbi skatteverket och fixa personbevis på engelska på måndag, amerikanare alltså...


Nu ska jag fixa tacos med papi och brorsan, hörs!

Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

if this is love, then love completes me, cause it feels like i've been missing you

Ganska lame bild eftersom det är så mörkt men har i alla fall satt upp min nya ljusslinga som jag köpte förra helgen nu den är asgrym!!! Lyser mycket starkare än vad jag trodde den skulle göra så det är jag glad över. Har nu alltså två stycken här hos pappa, den på bilden runt halva rummet och en vanlig vit med snöflingor ovanför sängen, likadan som jag har i mitt rum hos mamma. Men funderar på att köpa en till likadan färgad och ge den andra till min brorsa så jag har färgad slinga längs hela rummet istället, hehe. Den kostade ju trots allt inte så mycket.

Hur som helst, har haft Love Is Easy på repeat hela dagen, och matteprovet idag behöver vi ju inte ens tala om. Lär ju bli godkänd men nåt högre betyg är jag tveksam om...Varför fattar man allt på lektionerna men när det väl är prov så skiter sig allt?!?!?! Skitjobbigt :( Hoppas i alla fall att nästa prov går bättre.

Imorgon ska jag tilbaka till syv med Vickan för att höra hur det gick med mina betygspapper... Har varit så otroligt irriterad på min skola den här veckan att det sugit ut all ork ur kroppen, vill bara lägga mig ner och gråta. Att det ska vara så svårt att skriva under att jävla pappershelvete... I alla fall, förhoppningsvis är hon där så jag får svar på det hela, och blir det ingen underskrift kommer pappa komma dit och försöka få fram varför det inte går. Vi får väl helt enkelt se hur det slutar... Nä hörrni, inlägget blev mycket längre än jag tänkt och nu börjar klockan bli mycket så jag ska ta och stänga ner. Hörs!
Publicerat den / Livet i Sverige;

VÄRLDENS BÄSTA MUSIKVIDEO, INGET SNACK OM SAKEN!!

Alltså fyfan vad de är bra. ♥ Finns inte ens ord att beskriva, ni skulle bara veta. Vill bara gå och dö i ett hål för att dom är så jävla UNDERBARA PÅ ALLA SÄTT hejdÅ
Publicerat den / Livet i SverigeMcFlyMusik/Videor;

here we go

Matteprov 11.55 på andragradsekvationer imorgon, nu kör vi, fett taggGGG!!! (notice the sarcasm)
Publicerat den / Livet i Sverige;

trouble-troublemaker yeah that's your middle name

Detta har varit min kväll den senaste timmen...:

Så sjukt jävla bra, alltså avlider nästan.

Anyway, håller även på med detta:
Inte så himla mycket kvar, som ni ser höst upp. Har fullfört sex delar av elva, det som återstår nu är att få det där dokumentet från skolan ifyllt, brev från föräldrar, rekommendation från lärare och läkarundersökning. Meh. Vill skicka in nu nu nu nu men så länge läkarundersökningen inte är gjord och skolan inte skriver på pappret kommer det att dröja... Aja, snart så!!

Är även lite dokument som ska skickas direkt till Explorius så ska skapa ett mejlutkast så jag verkligen får med allt, som sen är redo att skickas när jag skickat in ansökan. Tills dess får jag ha kontakt med skolan varje dag den här veckan för att se till att jag får pappret innan lovet för annars kan det bli tajt...

Nu tänkte jag nog ta och ladda upp nån bild till och sen plugga lite matte inför provet på torsdag, ciao!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

the leaves may fall but the trees stand tall

Skickade nyss ett mejl till min SYV på grund av att jag idag efter ett snack med min mentor blev så otroligt förvirrad. Trodde att han kunde skriva på dokumentet med mina översatta betyg men det kunde han tydligen inte, och det framgick även att skolan (tydligen, kanske misstog mig) inte kunde skriva på det heller vilket jag tycker är väldigt konstigt. Så skickade nu iväg ett mejl till henne, samt att jag ska gå förbi imorgon med Victoria så jag får reda på allting angående detta. Måste ju gå att lösa på nåt sätt..

Organisationen i USA kräver ju att man översätter sina betyg, får dokumentet påskrivet av skolan och sen skannar in och laddar upp, så om jag nu inte kan få det påskrivet har jag absolut ingen aning om hur jag ska göra. Får nog ta och kontakta Explorius om det skulle vara fallet, men jag hoppas innerligt att det inte blir så. Har bara omkring 20 dagar kvar nu innan allting måste skickas in.
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

imorgon händer det

Publicerat den / Livet i Sverige;

en söndag som denna

Söndag igen. Varför går veckan så snabbt? Minns att jag förra söndagen satt och ville att det skulle bli fredag kväll så skolan var över, och sen passerade veckan på två sekunder, och nu är det söndag igen... Usch. Det positiva är väl ändå att det bara är fem dagar kvar av skolan nu innan höstlovet, skitskönt. Det betyder också att Terese kommer om åtta dagar, YAY! Fast vi kommer väl säkert tröttna på varann efter en hel vecka tillsammans, hahahah. Det är också nio dagar kvar till min läkarundersökning... Och sen kan jag skicka in min ansökan om allt går som smort!!!!! TaAAAGGGGGGG!

Hur som helst, just nu sitter jag med spanskan som ska skickas in innan lektionen imorgon; vi ska skriva ett påhittat CV och ett personligt brev. På spanska.......... Amen tja. Aja vi får väl se hur det går, känner redan av att den här kursen kommer vara extremt mycket svårare än Spanska 3.... hjälp.

Nämnde jag förresten att jag glömde mina älskade Urbanears hos pappa i söndags???? 
Jag gjorde det och kan knappt överleva utan dem, är ju dom jag använder när jag sitter vid datorn, plockar in och ut ur diskmaskinen och bara allmänt dräller omkring här hemma...

Här får ni en bild på mitt fina arbete än så länge, ska fortsätta nu så jag slipper göra det hemma hos pappa ikväll. 
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

if this is love, then love is easy, it's the easiest thing to do

Så.... Studioversionen av Love Is Easy "släpptes" idag. Vad ska man säga... Finns helt ärligt inga ord. De är bara så otroligt JÄKLA GRYMMA OCH BÄST OCH BARA ALLT!!!!! Älskar dem så sjukt jävla mycket ♥
Publicerat den / Livet i SverigeMcFlyMusik/Videor;

she's got a lip ring and five colours in her hair

Det bara dräller in mejl om nya sidor i ansökan, börjar bli lite förvirrad över vilka det egentligen är jag ska skicka med, haha. Men förhoppningsvis kommer det in i ansökningssystemet snart så då blir det lite lättare att se vad jag ska fylla i.

Idag har det inte hänt så värst mycket. Började skolan vid 12.10 och slutade tre, hade ingen vanlig idrottslektion utan vi hade teori, var asskönt. Sen åkte jag hem och då var det ju givetvis strömavbrott på linjen så skulle ha behövt åka ersättningsbuss om det inte vore för mormor som kom och hämtade mig, hon var ute och åkte och skulle ändå hem till oss och hämta en sak, så det passade ju super.

Nu ska jag ta och kolla igenom de nya papprena och sen blir det att plugga foto inför provet imorgon. Ciao!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

tog ett tag men lyssnar ÄNTLIGEN på love is easy!!!

Tog sin lilla tid. man kan väl säga att jag har tryckt dem lite åt sidan den senaste månaden på grund av att det hänt så mycket i mitt liv och det har varit svårt att hänga med i svängarna, men nu äntligen. De lyckas alltid, alltså ni fattar inte min kärlek för dessa grabbar, jag älskar dem så mycket att det gör ont ♥ Nu saknas det bara att beställa deras bok (HEJ MAMMA OCH PAPPA OCH ALLA ANDRA kanske julklapp åtminstone????????), greatest hits-albumet och eventuellt singeln, samt att catcha up med alla videor på Super City, sen är jag back on track!

Är nu förresten över ett halvår sen jag och Alice satt där i Hammersmith och väntade i nio timmar för att sedan hamna på second row, saknar det som fan </3 Var tog tiden vägen???!?!?!?
Publicerat den / Livet i SverigeMcFlyMusik/Videor;

ursäkta men jag dog nästan

gamla loggan, dougies fringe är tillbaka, they all look fabulous and superHOT - 18 november komsikomsi
 
Publicerat den / Livet i SverigeMcFlyMusik/Videor;

sextonde oktober tvåtusentolv

creepblick på sista bilden hahahahahah dör. vi kan ju alla bara ta och ignorera den mmhmmm
 
Detta är i princip vad jag haft för mig idag. Eller rättare sagt på lunchen. Hade suuuuperlång "håltimme" så vi drog till Täby i brist på annat, och eftersom jag hade haft foto på morgonen följde kameran med. Dessutom fyllde Melinda år så Moa och Mindy skulle äta Subway med henne, medan jag och Vickanpickan nöjde oss med att dela på en vesuvio på pizzerian alldeles intill. Det var smaskens.

Sen drog vi till Chillbox där jag och Moa köpte frozen yoghurt med valfri topping, såååååååå gott! Köpte en bytta där i söndags när jag var i Täby med papi och lillebrorsan, och var bara tvungen att ha en till. Nu är jag dock så gott som pank så det blir inget shoppande på ett tag, varken matväg eller kläder. Måste ju ha lite pengar när Tess kommer om två veckor också ;)

Utöver det så hade jag som sagt salskrivning i svenskan idag, den gick faktiskt bättre än väntat. Men å andra sidan brukar det ju gå sämre när man säger så, så vi får väl helt enkelt ta och se, hahaha. Lämnade också betygspappret (som måste skrivas på av skolan för att min ansökan ska bli komplett) till min mentor idag efter filosofin, fett nervöst var det. Men förhoppningsvis får jag tillbaka den inom kort påskriven och klar ✌

Nu blir det lite glosplugg inför spanskan imorgon samt en titt på listan med synonymer inför engelskan jag skrev ut för ett tag sen eftersom det är essay-writing på lektionen imorgon, errr. Vi får väl se hur det går. Hare götterrsss!
Publicerat den / AnsökningsprocessenFotoLivet i Sverige;

hey you, hey you



Känns som att det enda jag gjort den senaste veckan är att hålla på med alla ansökningspapper, meeeeeen så går det när det är mycket som ska fyllas i på 30 dagar. Har i princip fyllt i, skannat och laddat upp 5 av 11 delar nu i alla fall, så har bara sex kvar ✌ Tänkte ta med mig betygspappret till skolan imorgon för att eventuellt få det påskrivet av nån av dom i den "högre makten" (haha), samt försöka ta ett snack med min mentor, men vi får väl se hur det blir med det, har inte riktigt tid så kanske får ta det senare i veckan.

Hur som helst, finns inte så mycket mer att säga. Har salskrivning i svenska imorgon om sociala medier och hoppet det har fallit för länge sedan. Svenska är inte alls mitt starka ämne så hur detta kommer gå är bara att vänta och se. Sen har vi en essay-writing på onsdag i engelskan, den är jag däremot mer säker på. Hoppashoppashoppas den går bra. Nu väntar lite käk innan jag tänkte föjla med mami till IP för en runda i motionsspåret (har ju köpt nya träningskläder!!), bara för att. Ha dé gött så hörs vi.
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

this is the last time i give up this heart of mine


Sitter just nu, i brist på annat, och försöker hitta bilder att skicka med min ansökan, men det går sådär eftersom det både finns bilder här hos pappa och hos mamma som jag vill använda... Så får ta det jag har och så får jag lägga till fler nästa vecka alternativt ta en massa nya. 

Har också skrivit mitt "student letter" nu, det landade på 693 ord, hehe... Hade väl mycket att säga. Nä, men tänkte att jag fixar så mycket som möjligt nu när jag ändå har tid, imorgon blir det först att åka iväg med papi och brorsan och på kvällen bär det av till mami och sedan en massa plugg, så kommer inte ha så mycket tid då. Sitter samtidigt och lyssnar på mina gamla spotifylistor, så mycket braaaaaaaa musik herregUd.
 
I alla fall, nu har jag bara föräldrarnas statement, lärarrekommendation, läkarunderskrift, vaccinationer, passkopia, signatur från skolan, reglerna och "agreement" kvar innan jag kan klassa ansökan som färdig. Kommer dock dröja till tidigast den 30 oktober eftersom det är då jag bokat in läkarundersökningen, så det är ett tag kvar så behöver egentligen inte stressa med allt... Men gör det ändå så jag har tid att kolla igenom allt sedan, hihi.
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

don't wait or say a single vow, you need to hear me out and they said "speak now"

Vad ska man säga..... Bakningen sket sig totalt igår, haha. Smeten blev helt konstig, kakan gräddades knappt i ugnen och sen luktade det så mycket ägg att jag ville spy. Så nä, den tänker jag nog inte göra förrän till jul igen, fast med rätt recept, hehe.


I alla fall, drog till Ica för ca en timme sen och köpte sån där färdig mix där man bara hari vatten och smör, för orkade inte alls ställa mig och börja från scratch kände jag.. Haha. Kakan är i ugnen och jag tror det kommer nog bli bra tillslut.
Publicerat den / Livet i Sverige;

it's our last chance to share the stage before we go or separate ways

mina älsklingspojkar ♥ de hade sin första konsert tillsammans på tre år idag/igår, dör lite för att jag inte var där :'(

Tjänare folket. Idag har varit en ganska så produktiv dag. Har bl.a. varit hos polisen och fixat nytt pass, ska väl antagligen hämta det i nästa vecka. Har också ringt till husläkarmottagningen och bokat läkarundersökning på höstlovet, läkaren måste ju fylla i lite papper för ansökningen, och sen har jag även varit hos SYV och hämtat en blankett för studieuppehåll samt berättat om mina planer. Hon är den enda på skolan som faktiskt vet något än så länge, hahahaha. Men ska prata med min mentor i nästa vecka när jag har tid så skolan får reda på det. Kommer inte lämna in blanketten om studieuppehåll förrän jag vet att jag faktiskt blivit antagen, men måste i alla fall säga till så att de vet och eventuellt kan se till så jag har en plats i 96:ornas klass när jag kommer hem igen.

Har idag också varit iväg till Barkarby Handelsplats med papi och brorsan och kollat lite, hittade bl.a ett påslakanset med amerkanska flaggan på..... Heehhehheheheh. Vi åt också på Pizza Hut... Måste ut och träna imorgon efter stallet känner jag. På tal om stallet; på schemat nu står bakning, har fika imorrn så ska slänga ihop något nu så jag inte behöver ta hand om det när jag vaknar. Så det är vad jag kommer ägna mig åt de närmsta timmarna, vi höres!
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i SverigeLovable things;

ansökningshandlingar!

Sitter hemma hos mamma och kollar igenom alla ansökningshandlingar för tillfället. Är så sjukt mycket att jag inte vet hur jag ska hinna fylla i allt inom 30 dagar, wahhh. Men men... Fick mejlet när jag stod och väntade på tåget efter skolan och när jag kom hem ringde jag mamma och frågade om jag kunde komma över så vi kunde börja så tidigt som möjligt. Så jag satte mig på bussen hit med datorn i ryggsäcken och nu har jag fyllt i några av papprena, men är fortfarande sjukt mycket kvar.

Måste bland annat be min eng/sve lärare om att svara på några frågor om min engelska osv, awkward då vi numera heter exakt samma sak. De lär säkert tro jag fyllt i den själv, hahhahahaha. Nä, skämt åsido, känner mig en aning nervös inför att be henne om detta.. Hjälp. Hur som helst, måste även boka tid hos husläkaren och gå och vaccinera mig. Imorgon ska även mamma och jag gå förbi polisen i Täby och fixa nytt pass eftersom mitt nuvarande går ut i juli. Så många förberedelser aaaaaah.

Snart bär det av mot pappa igen, så vi hörs. Tjarååå.
Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

why did you say "i love you" if you knew that it wouldn't last?

Ännu en bild från fredagens fotolektion.

Tjäääääänare folket. Idag & igår har inte varit sådär jättespännande dagar, but I've gotten by. Igår hade vi bara genomgång på fotolektionen, och filosofin var seg som vanligt... Hade prov på MSK:n som sagt, det gick faktiskt ganska bra (hoppas jag hehehehe) och sen på svenskan hade vi tråkig genomgång, zzZzZZZzZz... FAAAAAAAAAAAAAST, MOA FYLLDE JU ÅR så dagen var ganska spännande trots allt, hihi.

Idag började dagen med... kommer inte ens ihåg hahahhaha. Jo! Vi hade spanska och skulle prata i smågrupper om filmen vi såg de två senaste lektionerna... Sa knappt nånting hahha. Men är så dålig på muntliga saker bara sådär, lättare om man får förbereda sig eller bara skriva (then I'm a pro.. nästan). Sen vare MSK igen, engelska och sen medieproduktion, där vi körde foto.. Känns som att vi alltid kör foto hela tiden nu, heh. Älskar i alla fall alla medieämnen vi har, saknade dem i ettan ♥

När jag kom hem gjorde jag mellis och sen ville pappa att jag skulle ta kort på honom till hans hemsida så har precis redigerat dem lite så passade på att skriva detta inlägg när jag ändå hade datorn framme . Ska titta på Vänner nu dock, så vi höres jao.
Publicerat den / FotoLivet i Sverige;

you've got me laughing while i sing, you've got me smiling in my sleep

Hejsan svejsannnnnn. Har idag inte gjort sådär jättemycket. Somnade inte förrän runt halv två i natt, låg och vred mig i sängen från tolv.. Så var jäkligt trött imorse när jag vaknade, ville inte alls gå till skolan. Men jag bet ihop och klarade av dagen trots alla oöndligt långa raster/håltimmar... Typ. Hade väl hellre haft lektioner hela tiden men what to do.

Åkte sedan hem och då frågade pappa om vi skulle åka och spänna mina glasögon så då gjorde vi det, samt stack in på banken för ett ärende angåend emin resa, eeeeeep spännande. Sen satte jag mig vid skrivbordet (samtidigt som jag åt mozzarella sticks till mellis, mums) med inställningen på att plugga inför MSK-provet imorgon men gled in på helt andra spår.. Slutade med att jag hamnade på en massa utbytesbloggar, hehe... Men sen tog jag tag i pluggandet, samt att jag fick in en liten powernap på ca tjugo minuter. Har varit så himla trött idag att jag bara ville hem och sova hela tiden. Usch.

Nu har jag precis ätit middag, så ska ta tag i pluggandet en stund till innan jag ställer mig i duschen. Hade tänkt gå ut en sväng tidigare, alternativt kört på en löprunda, men det får helt enkelt bli imorgon för idag hade jag inte tid. Måste ta tag i träningen nu så jag inte behöver ha världens ångest när jag väl lämnar lilla Sverige, hihi. Hur som helst, blev ett långt inlägg men det får ni leva med. Bjuder på en bild på de små mozzarella sticksen i ugnen från idag där uppe, bara för att. Ciao!
Just det! Fick även mejl från Explorius idag runt lunchtid att de hade fått mitt svarskort, så nu ska bara anmälningsavgift + avbeställningsskydd betalas och sen får jag alla papper, wahey!
Publicerat den / AnsökningsprocessenFotoLivet i Sverige;

midnight wonders

Har de senaste timmarna legat i sängen och läst bloggar från studenter som är i USA nu, mest om deras resa från beslut till avfärd. Tror inte att jag ännu förstått riktigt vad det är jag gett mig in på. På riktigt. Hur kan jag möjligen veta det när den längsta resan västerut jag någonsin har gjort var till London? Jag tror inte min hjärna riktigt har förstått att det är på riktigt, att det kan vara jag som sitter där på Arlanda om 10 månader. Det känns så långt borta. 


Ärligt talat så är jag en aning skräckslagen, jag vet ju inte ens hur det stora landet på andra sidan Atlanten är egentligen. Tänk om det inte alls är som jag tror? Jag har inga speciella förväntningar, men att åka till ett land för första gången för att bo där i 10 månader känns faktiskt lite skrämmande. Men jag ska göra det. Jag ska ta mig igenom ansökan och jag ska klara av det. I slutändan kommer det vara värt det. Det vet jag.

Publicerat den / Livet i SverigeTankar/Åsikter;

after all, this city never sleeps at night

Läste på Wikipedia om avsnitten för denna säsongen av CSI:NY och såg att det i avsnitt fyra skulle hända Lindsay något så var bara tvungen att gå in på TV.com för att se om det stod mer, och då hittade jag de här bilderna från inspelningen, TROR JAG DÖR. Alltså visste ju att Lucy skulle vara med och det men öäjsafökldnfksdn det känns fortfarande så konstigt för nu nämns hon knappt längre, haha.

Fast nu kanske det äntligen blir lite Messer-action i programmet igen ♥ Står däremot också på Wikipedia att något "leads to a child's death" och om det är Lucy som dör kommer jag ha ihjäl de som skrev avsnittet för så får man inte göra!!! Inte efter allt Danny och Lindsay har varit igenom under alla säsonger.

Hur som helst, ska sluta snacka om det här innan det går för långt men ville i alla fall bara visa HUR JÄVLA GRYMT DET AVSNITTET KOMMER BLI fastän det kommer hända massa hemska saker också. Fan vad jag älskar CSI: NY
Publicerat den / Livet i Sverige;

this feeling's taking control of me and i can't help it

hejsan svejsan folket. idag skickade jag in svarskortet, eeeeeep! de lär nog få det på måndag dock, sen får vi se vad som händer. hur som helst, ganska så seg dag idag. hade webbutvecklingsprov som gick ganska bra, men efteråt insåg jag att jag blandat ihop vissa saker så njaaaaa.... kanske inte gick så bra ändå hahah. hannah var inte där på svenskan så hade vikarie, den var en aning segare än vanligt, men sen på fotolektionen fick vi vara ute och fota (i raw!! första gången faktikst, hjälp) så dagen slutade i alla fall bra.

efter skolan mötte jag upp mamma i centrum för att handla och sen åt jag mozzarella sticks till middag, nomnom. ska fortsätta kolla igenom bilderna från idag, här ovan är ett smakprov, medans jag käkar ostbågar med dilldipp, det är gott.
Publicerat den / AnsökningsprocessenFotoLivet i Sverige;

bullbak dagen till ära

Är ju som sagt Kanelbullens dag idag och vad passar inte bättre då än att baka alldeles egna kanelbullar :D Det var precis vad jag gjorde i morse eftersom jag inte började skolan förrän 13.30, så när jag vaknade vid halv tio (till och med före väckarklockan!!) så ställde jag mig och gjorde dem. De blev suuuuuupeergoda! Failade i alla fall inte den här gången som jag gjorde för två gånger sen, hahahaha.

Anyway, det blev tre plåtar totalt, en med kanel och en med kanel och kardemumma, sen blev det en där hälften var kanel och hälften var kanel/kardemumma. De med kardemumma i blev lätt de godaste, hihi. Nu är nyss hemkommen från idrotten, så ska jag ta och plugga lite webbutveckling inför provet imorrn samt läsa artiklarna för svenskan... Ses.
Publicerat den / Livet i Sverige;

summer came and took me by surprise

Fick hem svarskortet från Explorius idag, waaaahhhh :D Så det blir att kolla igenom det med mamma och sen fylla i och skicka in. Det börjar närma sig nu.

I alla fall,
om ca 25 minuter bär det av mot tåget igen för att möta up Victoria och Malin i stan för att sedan åka vidare mot Radiohuset där vi ska in nånstans och se Agnes uppträda för P3 klockan åtta, naaaajs. Så kommer nog inte hem förrän sent ikväll, men det gör inget eftersom jag inte börjar skolan förrän 13.30 imorgon. Har ingen matte så min enda lektion är 1,5 timme idrott.................. Underbart.
Nä hörni, nu måste jag göra mig iordning, vi höres jao.
Publicerat den / AnsökningsprocessenFotoLivet i Sverige;

spanska är så triiiiiist

Kollar på nån konstig film på spanskan, fattar lite halvt om halvt, men den är rätt hoppig mellan handlingarna så nja... Ingen hit direkt. Har i alla fall MSK (medier, samhälle & kommunikation men vem orkar säga det) senare och på engelskan ska vi kolla på nån teater av nåt slag, spännande..... Vet inte vad vi ska göra på medieproduktionen men det lär vi väl få se.
 
Nu slutade vi spanskan, naaajs. See yaaaa.
Publicerat den / Livet i Sverige;

twittaaahhhhhrrrrrrrrr


Ni hörde rätt,
I've got twitter. Så ni borde ta er en titt, tycker jag. Heter i alla fall @nilsson_h, så ta och följ den!!!! Har också en twitter där jag fokuserar mer på att skriva på engelska men eftersom jag uppdaterar den så mycket så är det nog ingen idé att skriva den för alla skulle bara bli så irriterade på alla mina tweets som är totalt osammanhängande i de flesta lägen, no kidding.

Vill ni veta får ni helt enkelt leta upp den eller fråga mig, you choose. Nu är det dags att plugga lite webbutveckling inför provet på fredag innan jag lägger mig för att kolla på Cougar Town om 1,5 timme, taggaaa!!
Idag är det för övrigt en vecka sen jag skickade in intresseanmälan och har redan varit på både intervju och fått preliminär antagning, hehe lite onödig info som jag tyckte ni skulle veta.
Publicerat den / Livet i Sverige;

who you are is falling over me

Sitter på fotolektionen och har genomgång av Camera Raw, är faktiskt ganska intressant då jag inte har jobbat så mycket med det tidigare. Fast å andra sidan är det inte så himla mycket nytt. Hur som helst, väntar spänt på det där ja-kortet som ska komma på posten i veckan, förhoppningsvis kommer det antingen idag eller imorgon, spännandeeeeee.

Ska ändra om i designen lite senare, den kommer ungefär se ut som nu (har ändrat lite redan), men behöver lite koder hemifrån för att få den att bli helt färdig. Hörs när jag kommer hem, ciaooo!
Publicerat den / Livet i Sverige;

she's all laid up in bed with a broken heart

Har nu öppnat bloggen eftersom jag vet att jag kan få komma att åka iväg nu, waaahhh. Hur som heslt, den är nu öppen och går att följa på Bloglovin', samt via RSS. Hoppas ni följer med!
Publicerat den / Livet i Sverige;

Bloglovin'!

Följ gärna min blogg på bloglovin om ni vill följa med på min resa mot ett år som utbytesstudent i USA. Ni hittar den här.
Publicerat den / Livet i Sverige;

ni skulle bara veta

Fick detta mejl nu på morgonkvisten. Så himla sjukt, men så jävla underbart!

Publicerat den / AnsökningsprocessenLivet i Sverige;

Follow on Bloglovin

Stockholm


McArthur, CA


Hannah 19
STOCKHOLM


Under läsåret 2013/14 var jag utbytesstudent i McArthur i norra Kalifornien i USA, och nu är jag hemma igen för att återgå till den svenska vardagen.

När jag kan, försöker jag att här på bloggen skriva om tiden efter USA. Om du känner för att hänga med är det bara att följa mig här!